Guidede ture og udflugter i Piemonte

Se de mange udflugter og guidede ture i Piemonte i søgeboksen herunder

Piemonte byder på et vælge af spændende udflugtsmuligheder, lige fra inspirerende storbystemning, til storslåede udsigter i de højeste bjerge. Book billetter og guidede ture direkte herunder.

Her kommer mere info om udflugter og guidede ture i Piemonte. Udflugterne tilbydes i samarbejde med Viator. 

 

Forslag til udflugter i Piemonte

Vin, vin og atter vin

Italien er helt klart et af verdens højest rangerende lande, når det kommer til vinproduktion. Regionen Piemonte, som ligger i landets nordvestlige hjørne, ligger helt klart i toppen, når det drejer sig om vine af høj kvalitet. Her kan man tale om "de tre B'er": Barolo, Barbaresco (to røde vine, som laves på Nebbiola-druen) og Barbero (en rød vin lavet på druen af samme navn. En ypperlig lejlighed til at smage på disse vine, og opleve meget andet, har du, hvis du tager på en tur til vindistriktet Langhe

Byer, du ikke må gå glip af

Piemonte er særdeles rigt på gastronomiske oplevelser. Maden er robust, og regionen er kendt for at være trøflens "hellige land". Desuden vil du lære grissini, brødpinde, fra hovedstaden Torino at kende. Torino er en vigtig kultur- og industriby, og har meget at tilbyde. Her kan du besøge mad-mekkaet Eataly, gå på eventyr i filmens verden på det nationale filmmuseum Museo Nazionale del Cinema, eller bare nyde de smukke bygninger i det historiske centrum. Hvorfor ikke slå dig ned på en café ved floden Pos, som løber igennem byen, bred? 

En anden by, du bør besøge, er Alba, som er en stemningsfuld provinshovedstad i det sydlige Piemonte. Den er et perfekt udgangspunkt for gastronomiske oplevelser. Her er flere små, lokale markeder med en hyggelig, kulinarisk stemning. Det er blandt andet her, den kendte chokolade Ferrero Rocher har en af sine store fabrikker. 

Shop 'til you drop!

Det er ikke kun i Milano, du kan bruge tid og penge i butikkerne. Også i Piemonte er mulighederne stop, og hvis du ikke vil slentre rundt i Torinos gader, men hellere gøre de rigtige fund på et outlet, så er det Serravalle Designer Outlet, du skal besøge. Serravalle ligger på grænsen mellem de tre regioner Piemonte, Lombardiet og Ligurien, og her finder du over 180 butikker på Europas største outlet. 

Naturoplevelser, som aldrig stopper

Piemontes beliggenhed er fantastisk. På knap en time kan du stå på en bjergtop, med skiene under fødderne og suse ned fra et højt bjerg på perfekt forberedte pister. På næsten samme tidsrum kan du nå ned til Ligurien, hvor du kan nyde godt af Middelhavet, sol og bad, og bare slappe af. Det hele afhænger selvfølgelig af sæsonen. Derimellem kan du besøge byer rundt om de norditalienske søer, for eksempel Orta San Giulio ved Lago di Orta, eller hvorfor ikke tage en golfrunde på en af de smukke baner i regionen, for eksempel Apino Golf Club

>> Læs mere om udflugter