Rejser til Verbania

Verbania er kendt for sine smukke haver og parker, som er en populær attraktion her ved den vestlige bred af Maggioresøen. Byen, som består af tvillingebyerne Intra og Pallanza, er en af de større i området med et bredt udvalg af restauranter og butikker. Book din rejse til Verbania med Escapeaway i dag!

Verbania, en have ved søen; Dette er byens tilnavn, grundet de mange naturskabte "terrasser" som omkranser byen. Her findes mange smukke haver og parker som faktisk er hovedattraktion for området. Man kan blandt andet besøge den botaniske have "Giardino Botanici di Villa Taranto", der strækker sig over 16 hektar og tæller ca. 20.000 typer af forskellige planter fra hele verden.

Byen er forholdsvis stor, da den er bestående af flere små delkommuner og går for at være er en af de smukkeste og mest berømte turiststeder ved Maggioresøen. Her findes blandt andet togstation i Pallanza-delen af byen. Byen er tiltænkt turister og her er et bredt udvalg af restauranter og butikker.

Intra og Pallanza

Verbania består primært af tvillingebyerne Intra og Pallanza. Intra ligger nord for floden Torrente San Bernardino og har flest færgeafgange på tværs af Maggioresøen. Derudover er der et rigere handelsliv i Intra. Pallanza, som ligger syd for floden, har et historisk centrum og er mere intim og meget stemningsfuld. Her finder man søstrand, færgeleje, den hyggelige gågade Via Ruga og en indbydende søpromenade med restauranter, hvorfra der er udsigt til Borromee-øerne. Endelig er der en meget smuk offentlig botanisk have Villa Giulia i Pallanza.

Sådan finder du en billig rejse til Verbania

Vælg først om du vil rejse til Verbania fra lufthavnen i København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamburg - så finder vores smarte søgemaskine de bedste priser på flybilletter for dig. Vælg derefter et hotel i Verbania med gode anmeldelser som passer dig, og vi sammensætter en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til en pris du ikke finder bedre andre steder. Tilføj billeje til din booking for ultimativ frihed og fleksibilitet på rejsen.

>> Læs også om rejser til Baveno

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Verbania