Locanda dell'Orso Bevitore

Officiel kategori

Escapeaways kategori

64 anmeldelser
8,6 Gæstebedømmelser
Beskrivelse

Kort og afstande

Locanda dell'Orso Bevitore er et lille og hyggeligt feriehus. Der er værelser placeret både i stueetagen og 1. sal. Der er i alt 5 værelser, 2 suiter og 3 lejligheder. Tekøkken er på anmodning mod et gebyr.

Værelser Alle værelser er rummelige, lyse og indrettet med antikke møbler. Der findes Satelit TV, minibar og internetadgang (WLAN) er tilgængeligt. Badeværelset er udstyret med toilet og bruser. I stueetagen er to værelser. Fra disse har du direkte adgang til haven. Desuden tre værelser på første sal, der alle har balkoner. To værelser, et i stueetagen og et på første sal er er indrettet med to enkeltsenge. Check tilgængelighed ved en eventuel bestilling. Suiter De to suiter er den ideelle løsning for familier med børn. Her finder du et rummeligt soveværelse med dobbeltseng, stue med dobbelt sovesofa og to badeværelser. Du kan vælge mellem stueetagen suite med direkte adgang til haven eller suite på første sal med balkon. De raffinerede møbler med antikke møbler vil passer til din smag. Faciliteterne omfatter tv med digital dekoder, minibar og internetadgang (WLAN). Hus De tre lejligheder er ideelle til et længere ophold. De består af soveværelse med dobbeltseng, køkken og ekstra seng (til et barn) samt badeværelse. Også her er der inkluderet tv med digital dekoder og internetadgang (WLAN). Alle lejligheder placeret på første sal er med privat balkon.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Locanda dell'Orso Bevitore. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Vittorio Emanuele 42
12060 Verduno (CN)

Koordinater

Latitude: 44.6658
Longitude: 7.9296

Hvad siger gæsterne om Locanda dell'Orso Bevitore?

9,1
Dorthe, Allerød

Hyggeligt hotel i hjertet af Piemonte

Lille og meget hyggeligt hotel med meget god placering for ture rundt i Piemonte. Dejlige værelser med god plads og rigtig dejlig morgenmad.
7,3
Vibeke Salmon, Hørsholm

Dejligt ophold på Locanda dell'Orso Bevitore

Locanda dell'Orso Bevitore er et dejligt sted med god service,og rene og pæne værelse. Når vi "kun" giver tre stjerner skyldes det primært beliggenhed med den indhegnede...
9,8
Cathleen, Valby

Mine bedste anbefalinger til Piemonte

Det var så dejligt, at bo på Bevitore. Laura, værten er super sød og meget hjælpsom, og taler flydende engelsk. Det er dejligt, at der ikke er mere end 10 indkvarteringer,...

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Italien, Norditalien, Piemonte, Canelli
 • Nærmeste lufthavn: 123 km
 • Afstand til havet: ca. 75 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Norditalien, Piemonte, Calosso
 • Nærmeste lufthavn: 113 km
 • Afstand til centrum: ca. 2.4 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Norditalien, Piemonte, Nizza Monferrato
 • Nærmeste lufthavn: 118 km
 • Afstand til centrum: ca. 0 m
 • Internetadgang/Wi-Fi