Book din færgeoverfart hos Scandlines med rabat

Få rabat hos Scandlines med Escapeaway

Fordi du rejser med Escapeaway opnår du 5% rabat med Scandlines på nedenstående færgeruter mellem Danmark og Tyskland.

Skal du køre i bil til Italien og bor du på Sjælland, mange danske øer samt Sydsverige, så kan du med fordel bestille din færgebillet med det samme. Det eneste du skal gøre er at klikke på linket herunder. Linket vil føre dig direkte til Scandlines bestillingsside hvor rabatten bliver automatisk fratrukket.

 

Klik her for at bestille din færgebillet med RABAT

(HUSK: Du må kun bruge rabatten hvis du også har bestilt feriebolig i Italien med Escapeaway)

Vi kan give dig 5% rabat på følgende Scandlines færgeoverfarter:

 Færgerute  Overfartstid   Afgange
 Rødby-Puttgarden   45 minutter  Hver ½ time.
 Gedser-Rostock   2 timer  Op til 10 gange om dagen 

 

 

 

Skal du også med færge fra fx Norge eller Sverige, har vi et samarbejde med Stene Line om en tilsvarende rabat herDet med småt: Vi har indgået en aftale med Scandlines Danmark ApS, om salg og formidling af visse produkter, herunder færgerejser. For hvert salg eller formidling af Scandlines Danmark ApS’ produkter, kan vi modtage en provision fra Scandlines Danmark ApS. Ved bestilling af færgebillet købt via dette direkte link til Scandlines hjemmeside, er dette ikke en pakkerejse og er derfor ikke omfattet af pakkerejseloven.

Mere om Scandlines

Scandlines besejler 3 af Nordens vigtigste færgeruter med effektive og moderne færger, som transporterer næsten 4 mio. biler om året. Oprindeligt var navnet Scandlines det fælles navn for ruten mellem Helsingør og Helsingborg, som DSB og Sweferry drev sammen fra 1991, men allerede i 1995 blev navnet flyttet ind under det netop etablerede DSB Rederi, som igen gik i fusion med det tyske rederi DFO i 1998 om et stort færgeselskab, som Tyskland og Danmark ejede sammen.

I 2007 kom Scandlines på private hænder, og det ejes i dag af investeringsfonden First State. Ud over de to ruter Gedser - Rostock og Rødby - Puttgarten, som du kan købe billetter til med rabat gennem Escapeaway, driver Scandlines også fortsat den korte rute mellem Helsingør og Helsingborg.

Nye færger på ruten Gedser - Rostock

I 2016 har Scanlines indsat færgerne Copenhagen og Berlin på Gedser - Rostock-ruten. De har afløst de tidligere Storebæltfærger Kronprins Frederik og Prins Joachim, og dermed styrket både kapacitet og komfort, mens udledningen af skadelige partikler er blevet reduceret kraftigt. Ruten er historisk vigtig og har eksisteret siden 1886.

Også rabat på Rødby - Puttgarten

Scandlines besejler også den stærkt trafikerede strækning mellem Rødbyhavn på Lolland og færgelejet Puttgarten på den tyske ø Femern over Femern Bælt. Overfarten tager ca. 45 minutter og har eksisteret siden 1963, hvor man færdiggjorde Fugleflugtslinjen, som var blevet påbegyndt af den tyske besættelsesmagt i 1941. Åbningen foregik præcist 100 år efter det første forslag om en hurtig forbindelse mellem København og Hamburg første gang blev fremført.

I sommerperioden tager rigtig mange svenskere og østdanskere på kør selv-ferie til Italien via en af Scandlines to tysk-danske færgelinjer, og vi er glade for at kunne tilbyde en god rabat på denne overfart - også selvom du ikke har booket dit ophold hos os.

God tur!