Rejsetilbud til Italien

Her kan du se alle rejsetilbud til Italien med Escapeaway. Vi tilbyder både kør-selv rejser og pakkerejser til Italien. Læs mere om rejser til Toscana, Umbrien, Amalfikysten, Sicilien og Sardinien. Du kan også se flere tilbud på rejser til andre rejsemål i oversigten med rejsetilbud.

Både før og efter det moderne Italien blev dannet i 1861, har Italien haft en betydelig indflydelse på europæisk kultur og historie. H.C. Andersen var i Rom flere gange, og Bertel Thorvaldsen boede der i over fyrre år. Rejsetilbud til Italien omfatter ofte en vis berøring med den europæiske kulturarv, hvad enten det drejer sig om romerske ruiner, moderne museer eller overstrømmende opera på de store scener. Alene derfor er der masser af grunde til at tage til Italien.

Hvad enten du foretrækker flyrejse eller en kør-selv ferie til Italien, så har landet noget at byde på for enhver turist. Børnefamilien finder afslapning og samvær på de vidunderlige, italienske badestrande. De aktive kan brænde energi af på vandre- eller cykelture i de italienske bjerge, mens de romantiske par kan nyde Roms små fortovsrestauranter, Amalfikystens blå vand eller blot være sammen i en flot landvilla langt fra alfarvej. Vinrejser bliver stadigt mere populære, og danskerne har også fået øjnene op for nogle af Italiens mindre berømte regioner, hvor det endnu er muligt at finde uspolerede, små landsbyer, hvor alle hilser på alle. Kort sagt har Italien masser af rejsetilbud, der tilfredsstiller enhver interesse.

Rejsemål i Italien

Vil du læse mere om de enkelte rejsemål, du finder hos Escapeaway i Italien, kan du klikke på nedenstående link. Husk du også altid er velkommen til at bestille et skræddersyet tilbud på en rejse til Italien, som er lavet 100% efter jeres ønsker og behov.

Bestil et skræddersyet tilbud på rejse til Italien

Toscana

Escapeaway tilbyder et bredt udvalg af rejser til Toscana. Du finder hoteller og ferieboliger i alle områder af Toscana, og f.eks kan du også vælge en bilrundrejse, hvor du bor på flere forskellige hoteller på rejsen rundt i Toscana. Vil du på kør-selv ferie til Toscana eller bestille en pakkerejse inkl. flyrejse, ophold og lejebil, valget er dit. Vil du rejse til Toscana med fly, kan du flyve fra flere danske lufthavne til Toscana, vi tilbyder bla. fly til Pisa og Firenze lufthavn.

>> Se alle rejsetilbud til Toscana

Umbrien

Umbrien er i manges øjne lillesøster til Toscana, og det er der måske noget om, når det gælder antallet af danske turister, der besøger regionen. Jeg ved ikke, om jeg skal være glad for, at der modsat Toscana er så få turister, der vælger at holde ferie i Umbrien, for jeg nyder, at her er fred og ro, når jeg selv opholder mig i Italiens grønne hjerte. Jeg vil nu alligevel godt slå et slag for vores rejser til Umbrien og anbefale dig at overveje en rejse hertil, for her er gudesmukt, et behageligt klima og en fantastisk mad. Se rejsetilbud til Umbrien som kør-selv ferie eller bestil en pakkerejse.

>> Se alle rejsetilbud til Umbrien

Sicilien

Sicilien overrasker mig med nye aspekter hver gang, jeg holder ferie på Middelhavets største ø. På Sicilien findes alt til en perfekt ferie, et dejligt klima, smukke strande, en spændende natur og ikke mindst historie. Du får meget for pengene på Sicilien, se bare de gode priser på udvalgte hoteller og ferieboliger her på Escapeaway. Blandt vores rejsetilbud til Sicilien finder du flere bilrundrejser, og dette er den oplagte måde at udforske øen på. Husk at Sicilien er en store ø, så vil du se hele øen på på din ferie, vil jeg bestemt anbefale dig en bilrundrejse på Sicilien i stedet for en fast base. Bor du i Jylland og vil benytte Ryanairs rute til Sicilien, kan du "nøjes" med at bestille ophold eller en bilrundrejse uden fly.

>> Se alle rejsetilbud til Sicilien