Romantisk ferie i Italien

Kan du forestille dig noget mere romantisk sted i hele verden at holde ferie end Italien? Nej, vel? Italien er så romantisk, at Shakespeare valgte at lade sine teaterstykker foregå her. Tænk bare på mesterværket Romeo og Julie. Book en romantisk ferie i Italien med Escapeaway i dag!

I dag valfarter forelskede par til Julies balkon i Verona. Eller gondolerne i Venedig. Italiens hyggelige middelalderbyer emmer simpelthen af romantik med de rustikke huse, små fortovscafeer og intime restauranter. Og en køretur ud i det bakkede landskab - måske med en picnic i vinmarkerne - og et ophold på en hyggelig vingård gør den romantiske ferie fuldendt. Mange ting bidrager til den romantiske stemning i Italien. Selvfølgelig de mange gamle, velbevarede bygningsværker, som giver fornemmelsen af historiens vingesus. Læg dertil den utroligt smukke natur og fantastiske mad - og vin i verdensklasse. Også italienernes veludviklede sans for det æstetiske har betydning.

Vores Escapeaway ligger altid i smukke, romantiske omgivelser, hvor I har fred og ro til at nyde hinandens selskab, og vi kan med god samvittighed anbefale en romantisk ferie i Italien. Det er svært at forestille sig noget bedre sted at holde ferien i tosomhed.

>> Her kan du rejse til Italien med Escapeaway

Lad kærligheden blomstre på en romantisk ferie i Italien

Her har vi nøje udvalgt de mest charmerende rejsemål og de lejligheder, hoteller, pensionater og bed and breakfast, der har den bedste standard - både hvad angår indlogering såvel som betjening.

Tag på romantisk ferie i en smuk, lille fiskerlandsby, med smalle gader og skæve huse, eller hvad med en tur ud på landet, hvor I kan bo blandt marker og bønder og indsnuse ægte, italiensk charme? Et bord til to, en ternet dug og en flaske iskold Spumante. Her kan du lade kærligheden udfolde sig i ro og fred, uden forstyrrende elementer. Husk at slukke telefonen!

Ferie con amore

Flere af Italiens dejlige byer - både store og små - ligger i top på listen over rejsemål for par. En romantisk ferie i Italien er noget særligt, for italienerne er et lidenskabeligt folkefærd, som dyrker kærligheden åbent og ærligt. På de små piazzaer rykker man tæt sammen under fortovsrestauranternes baldakiner, mens man nyder en bid brød med olivenolie og lader livet passere forbi på gaden.

Escapeaways speciale

Hos Escapeaway har vi helt styr på rejser til Italien. Vi har formidlet ferieboliger i Italien i over 15 år, og har et indgående kendskab til de steder, vi sender vores gæster hen. Blandt vore 1400 ferielejligheder, hoteller og feriehuse har vi nøje udvalgt en række helt særlige gemmesteder, perfekt til jer, der ønsker at tage afsted for at nyde hinanden.

Brug søgeboksen i toppen - vi har allerede lagt et lille filter ind, så du kun ser det bedste af det bedst. Ring, mail eller chat, hvis du har brug for at vide mere, så hjælper vi med at sætte den helt rigtige oplevelse sammen til jer.

>> Se også udvalgte hoteller under "Godt til voksne"
>> Se en række charmerende og romantiske hoteller

Kort over Italien

Populære hoteller i Italien

Italien, Norditalien, Ligurien, Moneglia
8,8
Meget godt
205 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 67 km
  • Nærmeste strand: ca. 130 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Ligurien, Sestri Levante
9,5
Fabelagtigt
474 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 62 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Siena
9,0
Fabelagtigt
2590 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 81 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant