Rundrejser i Italien

Vil du nyde mere end et sted i Italien, så er en kør-selv bilrundrejse den ideelle rejseform. Her får du mulighed for at rejse rundt i Italien og opleve de regionale forskelle uden at skulle bekymre dig om transporten og tiden - med andre ord har du friheden til selv at bestemme tempoet. En stor fordel på en kør-selv bilrundrejse i Italien er, at du oplever meget mere af det område, hvor du holder ferie. Du bor på forskellige Escapeaway og skal ikke bruge tid på at køre frem og tilbage. Med bilen kan du komme rundt til små landsbyer og ugenerte strande i Italien, som mange rejsende ellers ikke ser. Vi har udvalgt hoteller og ferieboliger, der har en beliggenhed, så du skal tilbringe mindst mulig tid i lejebilen.

Se udvalget af bilrundrejser i nedenstående oversigt eller læs mere om alle rejser til Italien

Vi har valgt de bedste rejseruter

Få glæde af vores erfaring, når du skal bestille en kør-selv bilrundrejse til Italien. Vi har selv rejst rundt i bil i de forskellige regioner i Italien utallige gange og har brugt vores erfaringer til at planlægge de bedste ruter til bilrundrejsen i Italien. De kør-selv bilrundrejser, du finder på Escapeaway, er lavet ud fra en vision om, hvor du oplever mest og samtidigt tilbringer mindst mulig tid på transport i bilen. Bemærk også, at du på flere af vores kør-selv bilrundrejser flyver ud til en lufthavn i Italien og hjem fra en anden - igen for ikke at bruge tid på at køre frem og tilbage med lejebilen.

Vi har valgt de bedste hoteller

På en bilrundrejse er det vigtigt at bo godt og ikke mindst at bo det rigtige sted geografisk. Derfor er de hoteller og ferieboliger, som indgår i vores bilrundrejser ikke bare tilfældigt valgt. Ønsker du selv at sammensætte en bilrundrejse eller f.eks forlænge opholdet, så send os en forspørgsel og du vil få et uforpligtende tilbud på en rejse skræddersyet efter jeres behov og ønsker.

Bestil et tilbud på en skræddersyet bilrundrejse

Hvorfor skal du vælge en kør-selv bilrundrejse til Italien

På bilrundrejse i Italien har du og din familie frihed til at udforske en enkelt region i særdeleshed eller besøge mange forskellige byer, nationalparker, strande og bjergområder. I skal ikke stresse eller jagte hotel sent om aftenen, for det hele er bestilt hjemmefra. I skal kun koncentrere jer om at nyde ferien og hinandens selskab.

Billeje indgår altid

Hos Escapeaway er prisen på en kør-selv bilrundrejse til Italien en total pris, hvilket betyder, at der altid indgår ophold på hoteller eller ferieboliger samt billeje. Vi tilbyder to slags pakkerejser til kør-selv bilrundrejser, enten med eller uden fly. Det betyder, at du selv kan arrangere transporten til Italien, hvis du ønsker dette. I priserne er inkluderet en lejebil type "økonomi", f.eks en Fiat Panda eller Fiat Punto. Ønsker du at bestille en større lejebil, er det nemt og billigt. Du kan se udvalget af lejebiler til en bilrundrejse i step 2., når du bestiller din rejse.

Om at køre bil i Italien

Man skal betale for at køre på de italienske motorveje. Det gøres nemmest med kontanter eller med et forudbetalt Viacard, der kan købes på et Punto Blu-kontor før indkørsel til de fleste motorveje. Enkelte steder kan der betales med kreditkort. Hastighedsbegrænsningen er 130 km i timen, men hvis du ikke skal køre meget lange stræk, så vil du have større fornøjelse af at køre på landeveje og mindre veje. Her ser du meget mere af det ægte Italien. Der går mange ”rygter” om, at italienerne kører vildt og ukontrolleret, og det kan da også nogle gange føles sådan, ikke mindst hvis du bevæger dig ind i de større byer som f.eks Rom og Napoli, men faktisk er langt de fleste italienere i dag ganske gode bilister, og jeg vil nærmere sige, at de kører friskt… brug din sunde fornuft og følg trafikken. Ude på landet, hvor du finder de fleste Escapeaway, er det absolut intet problem at køre i bil; her hersker normalt fred og ro også på landevejene.

Rejsemål i Italien

Som du nok har set, hvis du har "surfet" rundt her på hjemmesiden, er vi vilde med Italien. Vi har sammensat forskellige bilrundrejser i regioner som Sicilien, Toscana, Umbrien, på Sardinien og på Amalfikysten.

Toscana

Oplev Toscana på en bilrundrejse eller hvorfor ikke kombinere din ferie med en bilrundrejse, hvor du både besøger Toscana og Umbrien. Klik på nedenstående link og læs mere om rejserne til Toscana, og læs mere om de forskellige ruter, som bringer dig til nogle af de største seværdigheder i regionen.

Læs mere om bilrundrejser i Toscana

Sicilien

En bilrundrejse på Sicilien er absolut den bedste måde at opleve Middelhavets største ø på. Tag ikke fejl, afstandene på Sicilien er store og du kan hurtigt komme til at tilbringe meget tid med kørsel frem og tilbage, hvis du ikke flytter hotel undervejs. Alternativet til en bilrundrejse på Sicilien er at vælge en fast base og så "begrænse" noget af det, du forventer at se og opleve under dit ophold. For at give dig en ide om, hvor stor Sicilien er, så bor der lige så mange mennensker på Sicilien som i Danmark; noget jeg selv blev meget overrasket over første gang, jeg holdt ferie på øen.

Læs mere om bilrundrejser på Sicilien

Umbrien

Kom helt ind under huden på Umbrien ved at rejser rundt i regionen med din lejebil. Fornem den ro, der er, uanset hvor du kører hen, i hvertfald sammenlignet med Toscana, som har væsentlig flere besøgende end Umbrien. I Umbrien kan du opleve det "virkelige" Italien, og her får du meget for pengene, for prislejet er noget lavere end mange andre steder i Italien. Rejser du til Umbrien, er det oplagt at besøge byer i andre regioner, f.eks Lazio med hovedstaden Rom eller Firenze i Toscana. Læs mere om mulighederne ved at klikke på nedenstående link.

Læs mere om bilrundrejser i Umbrien

>> Læs mere om bilrundrejser