Balcone Silvia

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besøgt af
Patricia Johansson

I øjenhøjde med Middelhavet

Bo i et roligt boligområde på din næste familieferie, kun 5 km væk fra Sardiniens perle Alghero. Fra din lejlighed kan du udforske de hvide strande i Fertilia til fods eller på den tohjulede. En herlighed, som du sent vil glemme.

Tag familien med på ferie til den lille landsby Fertilia, få kilometer fra centrum af Alghero. Landsbyens rolige beliggenhed lidt tilbagetrukket fra byen giver dig og din familie en afslappende base, mens I samtidig bor tæt på vidunderlige Alghero. I finder også et fredet vådområde, hvor I og børnene kan opleve flamingoer og andre spændende fuglearter. Men det er ikke kun freden og de få turister, der udmærker sig her - du kan også nyde Fertilias vidunderlige strande med klart, turkisblåt vand og fløjlsagtigt sand i gåafstand fra lejligheden.

Læn dig blot tilbage - her er alt hvad du behøver

Bo i en lejlighed med en smuk udsigt på toppen af en ejendom i Fertilia. Ganske få meter fra din bolig kan du drage nytte af landsbyens udbud af supermarked, posthus, lægehus, restauranter, iskiosker og endda en cykel- og scooterudlejning! Tag en tur til Alghero på to hjul ad cykelstien eller besøg den fredede naturpark, hvor naturen er helt fortryllende. I dette område har du desuden en enestående mulighed for at kombinere Algheros catalanske kulturskatte med Fertilia gyldnes sandstrande og turkise vand. Så dette er altså løsningen for dig, som søger både aktivitet og afslapning. Og vi kan jo alle have brug for at koble af efter en lang dag med en masse nye indtryk. Bemærk også, at der kører daglige busser mellem Alghero og Fertilia med afgang ca. hver halve time.

Lejlighed med balkon og havudsigt

Her bor du i en lejlighed med en vidunderlig udsigt over havet fra din møbleret balkon, der er afgrænset af en halvmur, som er et stort plus for dem, der rejser med små børn. Altanen er overdækket og udstyret med belysning, hvilket betyder, at du kan spise ude på alle tidspunkter af dagen og nyde de fredelige sardiske aftener. Hvis du ikke har lyst til selv at lave mad, kan du altid forkæle dig selv med et besøg i den nærmeste restaurant, kun 50 meter væk. Den korte afstand gør det også muligt for dig at smage på de gode vine, og du behøver ikke at bekymre dig om at skulle køre tilbage til lejligheden i bil. Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (4. sal med balkon og havudsigt) Lejligheden Balcone Silvia ligger på fjerde sal i en bygning med en elevator, der tager dig op til tredje sal. Den sidste etage nås ad trapper. Lejligheden består af en rummelig stue med lænestole, TV og adgang til en stor balkon, et køkken med køleskab, fryser, ovn, opvaskemaskine, mikrobølgeovn og vaskemaskine. Du finder også to soveværelser (det ene med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge), hvoraf det ene har direkte adgang til et badeværelse. Der er i alt to badeværelser - begge med bruser, toilet og hårtørrer. Lejligheden har aircondition og en stor møbleret balkon, hvorfra der er en smuk udsigt over havet. Bemærk, at der passerer en vej ved bygningen, og at I i synsfeltet fra balkonen også har udsigt til de nærliggende bygninger. Du bor ca. 80 meter fra havet.

Derfor skal du vælge Balcone Silvia

 • Nærmeste lufthavn: 8 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering

Balcone Silvia er ikke tilgængelig i øjeblikket

Balcone Silvia er ikke en del af programmet hos Escapeaway i øjeblikket.

Kort og afstande

 • Alghero Lufthavn: ca. 8 km (20m)
 • Olbia Lufthavn: ca. 138 km (1h 50m)
 • Cagliari Lufthavn: ca. 241 km (2h 40m)
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Balcone Silvia. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Strand under 1½ km væk
 • By under 3 km væk

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Fiume, 19
07041 Fertilia - Alghero (SS)

Koordinater

Latitude: 40.5929
Longitude: 8.2848

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere