Hotel La Margherita

Escapeaways kategori

7,6 Gæstebedømmelser
Marie Strutzenblad
Besøgt af
Marie Strutzenblad

Bo i Algheros summende centrum

Dette hotel har en central beliggenhed lige uden for den gamle bydel i Alghero. Kommer du i bil, parkerer du i hotellets garage, nemmere bliver det ikke. Du har gåafstand til centrum, hvor det syder og bobler af liv om aftenen .

Hotel La Margherita er et enkelt og beskedent hotel, som har nogle markante fordele, hvoraf den vigtigste er placeringen blot 100 meter fra Algheros historiske centrum. På hotellet findes desuden et topmoderne wellnesscenter med swimmingpool, samt en tagterrasse med panoramaudsigt over havet og byen. Du behøver ikke gå langt for at spise godt, for ca. 60 m fra hotellet ligger der et pizzeria og ca. 150 m derfra en restaurant, hvor der serveres fisk, skaldyr og mange andre typiske retter fra Sardinien. Da du bor tæt på byens historiske centrum, har du mulighed for at prøve flere af byens gode spisesteder.

Du kan hurtigt gå til byens gamle hyggelige stræder

Leder du efter et moderne hotel med design-indretning, så skal man man ikke vælge Hotel La Margherita. Men betyder finesserne og standarden ikke det helt store, og hvis det er beliggenheden der er afgørende, så er Hotel La Margherita et godt valg for dig, som vil bo i Alghero. Hotellet har ikke egen restaurant, men der er en morgenmadssal, som ligger oppe på tagterrassen og som er delvis overdækket, hvorfra du har en fin udsigt over kysten og byens tage. Her kan du begynde dagen med en kop kaffe og nyde din morgenbuffet. Du har blot ca. 10 min's gang til havnen (500 meter) og du er endnu tættere på byens historiske centrum. I Alghero finder du forretninger, apotek, barer, restauranter, banker m.m. Den lange strand ligger bag havnen i den bydel som hedder Lido. Hvis du kommer i bil, kan det være godt at vide, at der findes 12 parkeringspladser i en garage ca. 50 meter fra hotellet. For at bestille plads, skal du kontakte receptionen i god tid. De opkræver forudbetaling, og efterfølgende kan bestillingen ikke annulleres. .

Der er wellnesscenter med pool

De seneste år har man satset på at modernisere hotellet og bl.a. receptionen, som er det første møder når du går ind ad døren. I kælderen har Hotel La Margherita indrettet et moderne wellness-område, som står lidt i kontrast til resten af hotellet. Her finder du en indendørs swimmingpool, sauna, tyrkisk bad, saltgrotte og jacuzzi. Der er elevator på hotellet, både op til værelses-etagerne og ned til wellness-centret. Der er gratis adgang til swimmingpoolen for hotellets gæster, mens de andre faciliteter i welnness-området og evt. behandlinger er mod tillæg. Alghero ligger ud til havet og både mod nord og syd har du gode bademuligheder. Når du synes det er blevet tid til sol og strand, så spørg i receptionen, som kan bestille en strandplads til dig. Og når du er her, eller rettere sagt i nærheden, kan du også passende besøge Stintino-stranden, hvor en af James Bond-filmene blev indspillet.

Enkle men komfortable værelser

Der findes flere forskellige værelsestyper, en del med balkon og andre med havudsigt. Alle er indrettet i samme stil, enkelt og komfortabelt. Der er faciliteter som aircondition, TV, telefon, værdiboks og minibar. Der er badeværelse med badekar eller bruser.

Derfor skal du vælge Hotel La Margherita

 • Nærmeste lufthavn: 13 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant

Hotel La Margherita er ikke tilgængelig i øjeblikket

Hotel La Margherita er ikke en del af programmet hos Escapeaway i øjeblikket.

Kort og afstande

 • Vingårdsbesøg på "Sella & Mosca": ca. 11 km
 • Kulturrige Sassari med gotisk og maurisk indflydelse: ca. 38 km
 • Den "caribiske” strand ved Stintino: ca. 54 km
 • Alghero Lufthavn: ca. 13 km (30m)
 • Olbia Lufthavn: ca. 140 km (1h 50m)
 • Cagliari Lufthavn: ca. 243 km (2h 40m)
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Hotel La Margherita. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk
 • Strand under 1½ km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Sassari 70
07041 Alghero

Koordinater

Latitude: 40.5564
Longitude: 8.3174

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere