Smy Carlos V Wellness & Spa

Officiel kategori

Escapeaways kategori

8,1 Gæstebedømmelser
Marie Strutzenblad
Besøgt af
Marie Strutzenblad

Her bor du ved havet

Hotellet Carlos V byder på førsteklasses service og en smuk beliggenhed lige ved havet. Hotellet har et dejligt poolområde, der inkluderer pool til selv de mindste såvel som en tagrestaurant, hvorfra du har udsigt over den smukke bugt og havet.

Hotellet, der får gode anmeldelser, ligger i udkanten af Alghero, hvorfra det tager dig omkring 10-15 minutter til fods at nå ind til Piazza Sulis og den historiske del af byen. Udover beliggenheden og de gode faciliteter har alle værelser en balkon, og du kan også vælge havudsigt. Dette er et hotel, der er ideelt uanset om du rejser som par eller familie, og ønsker at bo komfortabelt, samt kunne gå ind i byens centrum og være tæt på vandet.

For et vidunderligt ophold med sol og bad Du bor som sagt ned til havet, hvor det eneste der adskiller dig og vandet, er kystvejen, Lungomare Valencia. Nedenfor hotellet bader du fra klipper, men byen har også en sandstrand, som er et par kilometer væk på den anden side af byen. Hvis du kan lide slikke sol ved poolen, kan du også glæde dig, da hotellet har et dejligt poolområde med swimmingpool (saltvand) for både store og små. Omkring denne er der liggestole og parasoller samt palmerne rundt om poolen, der sammen med beliggenhed ud til havet bidrager en afslappende og eksotisk stemning. Når det er tid til nogle forfriskninger, kan du bevæge dig hen til terrassen, hvor du kan slappe af og nyde både forfriskende drikkevarer og udsigten.

En hyggelige by med gode tilbud

Alghero har et hyggeligt centrum, hvor især den gamle del emmer af atmosfære, udendørsservering, butikker og andet småt og godt. Fra Carlos V kan du gå ind til alt dette såvel som til byens seværdigheder og lystbådehavn. Et indkøbscenter med supermarkedet ligger kun 550 m fra hotellet, ligesom pizzeria og barer. Der er også flere muligheder for mad og drikke langs kystvejen, der fører ind til byens gamle bymidte. Hvis du har lyst til at blive hjemme på hotellet, kan du bestille en god drink i pianobaren og slappe af i en af hotellets restauranter. Del Emperador er en à la carte restaurant, og Imperial har en buffet-menu. Uanset hvilken en du vælger, er det middelhavet og lokale produkter, som er i fokus, hvilket afspejles på tallerkenerne.

Værelse med balkon

Der er i alt 195 værelser på hotellet, som alle har balkon. Du kan vælge mellem udsigt over gårdhaven, delvis havudsigt og havudsigt afhængigt af hvilken type værelsekategori du bestiller. Nogle af værelserne har tæppe på gulvet. Dobbeltværelse (deluxe / executive) med standard skiller sig ud ved, at de er større og dermed også har lænestole og borde. Suiterne har separat opholdsområde og badekar med hydromassage. Værelserne er komfortable og udstyret med Wi-Fi, aircondition, pengeskab, minibar, satellit-tv, badeværelse med brusebad / badekar og hårtørrer. Vær opmærksom på at værelserne med havudsigt også vender ud mod kystvejen.

Derfor skal du vælge Smy Carlos V Wellness & Spa

 • Nærmeste lufthavn: 12 km
 • Nærmeste strand: ca. 1 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi

Smy Carlos V Wellness & Spa er ikke tilgængelig i øjeblikket

Smy Carlos V Wellness & Spa er ikke en del af programmet hos Escapeaway i øjeblikket.

Kort og afstande

 • Nærmeste strand: ca. 1 km
 • Afstand til centrum: ca. 500 m
 • Alghero Lufthavn: ca. 12 km (30m)
 • Olbia Lufthavn: ca. 139 km (1h 50m)
 • Cagliari Lufthavn: ca. 218 km (2h 50m)
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Smy Carlos V Wellness & Spa. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Strand under 1½ km væk
 • By under 3 km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Motionsrum
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Lungomare Valencia 24
07041 Alghero

Koordinater

Latitude: 40.5491
Longitude: 8.3213

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere