Terrazza Albino

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Udvalgt af
Marie Strutzenblad

Hold badeferie 50 meter fra sandstranden

Vil du holde badeferie på Sardinien, der tilbyder nogle af Italiens bedste sandstrande, få meget for pengene og samtidig bo få kilometer fra en historisk og smuk storby? Så kan Terrazza Albino meget vel være noget for dig.

Terrazza Albino er et dejligt udgangspunkt for en familiebadeferie på Sardinien. Lejligheden, der har plads til 2 voksne og 2 børn, ligger i et roligt område i bydelen Fertilia ca. 5 km fra den spændende storby Alghero. Her er du omgivet af uhørt smuk natur, og strandene lige i nærheden kommer du til at tænke tilbage på med et smil på læberne mange år fremover. Det hvide sand, det klare vand og solen på din hud er ren nydelse. Du kan roligt lade dine børn bade her, for vandet er lavt. Med andre ord er dette det perfekte feriested for hele familien.

Badeferie med alt lige uden for døren

Her bor du både praktisk og smukt. Stranden ligger kun 50 meter væk, og indkøbsmuligheder og restauranter er der også et fint udvalg af inden for en ganske overskuelig gåafstand. Fertilia byder nemlig på 3 restauranter, supermarked, isbutikker, barer, slagter, bager og grønthandler. I byen er der også marked om lørdagen og mulighed for at leje cykler, scooter og bil. Ovenikøbet bor du midt i et naturreservat, så glæd dig til at lade børnene udforske de mange spændende dyrearter, der lever her. For eksempel de fascinerende flamingoer, som holder til i den beskyttede dam mellem Alghero og Fertilia.

Bo her med eller uden bil

Står ferien primært på afslapning og badeferie, behøver du ingen bil under dit ophold. Skulle lysten til at besøge Alghero melde sig, så er der busforbindelse hertil flere gange i timen, så du bekvemt, og uden at skulle spekulere på parkeringsmuligheder, når centrum af byen. Den samme busrute lægger vejen forbi lufthavnen, så du kommer også nemt til lejligheden ved din ankomst. Vælger du at have en bil til rådighed under dit ophold, så du kan komme rundt til endnu flere strande eller byer, er der gratis parkering på vejen foran lejligheden.

Lejlighed med aircondition og delvis havudsigt

Du kommer til at mærke, hvor god en base, Fertilia er i forhold til at besøge Alghero, nyde den sardiske sol og stresse maksimalt af. Du bor i en rummelig, ny lejlighed med aircondition et stenkast fra havet. Den nærmeste restaurant ligger kun 80 meter væk, så du kan få maden serveret, når du ikke har lyst til at lave den selv. Nærmeste minimarked finder du 100 meter væk. Lejligheden har et veludstyret køkken, hvor du kan tilberede alle dine yndlingsretter og nyde maden sammen med familien. Der er myggenet for vinduerne af hensyn til din komfort. Sidst, men ikke mindst, kan du nyde havudsigten fra din terrasse, selvom den skjules delvist af vegetationen og de nærliggende huse. Bemærk, at terrassen er møbleret med et lille bord og to stole. Det vil sige, at her formentlig ikke vil være plads til en stor middag, men rigeligt med plads til en kop kaffe eller en kølig drink.

Derfor skal du vælge Terrazza Albino

 • Nærmeste lufthavn: 9 km
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering

Terrazza Albino er ikke tilgængelig i øjeblikket

Terrazza Albino er ikke en del af programmet hos Escapeaway i øjeblikket.

Kort og afstande

 • Alghero Lufthavn: ca. 9 km (20m)
 • Olbia Lufthavn: ca. 138 km (1h 50m)
 • Cagliari Lufthavn: ca. 241 km (2h 40m)
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Terrazza Albino. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Strand under 1½ km væk
 • By under 3 km væk

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Fiume, 25
Fertilia - Alghero

Koordinater

Latitude: 40.5919
Longitude: 8.2828

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere