Villa Ruchetta

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Besøgt af
Marie Strutzenblad

Saml familien uden for Alghero

Fred og ro - og alligevel det meste inden for 3 km. Den primære fordel ved Villa Ruchetta er nemlig, at du kan bo i fredelige omgivelser med privat pool samtidigt med at du blot har 3 km til strande og spisesteder - og ca. 5 km ind til centrum af Alghero.

Villa Ruchetta ligger rigtig godt i forhold til de mange strande langs kyststrækningen Riviera del Corallo. Der er tale om en mellemklassevilla, hvis absolutte styrke ligger i den 1400 m² store have, som omkranser villaen. Indvendig har villaen en lav stue (man går et par trin ned), som kan være en stor fordel, når solen står højt på himlen, da denne løsning formår at skabe et tempereret indeklima.

Tæt på havet

Ud over den store have og privat parkering er her også elektrisk port, grill, værdiboks, pavillon med bord og stole, swimmingpool med liggestole og parasoller. Blot ca. 3 km herfra finder man restauranter, indkøbsmuligheder, kiosk, apotek og måske vigtigst af alt: havet. Alghero ligger ca. 5 km væk.

Villa med 6 sovepladser: - Selvstændig villa på ca. 100 m² i to plan: I stueplan finder man rummelig opholdsstue med satellit-tv med dvd-afspiller, pejs og køkkenhjørne (ovn, mikrobølgeovn og køleskab), soveværelse med dobbeltseng samt eget bad / toilet, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse / toilet, aircondition med mulighed for både nedkøling og opvarmning. Derudover er der vaskemaskine og strygefaciliteter. Den lave stueetage består af et åbent værelse med sofa et soveværelse med dobbeltseng. Denne etage ligger under stueplan og vil sikkert blot benyttes om natten. For italienere er det en stor fordel at kunne sove køligt om natten i sommermånederne, mens andre måske vil finde det ubehageligt at sove hernede.

Derfor skal du vælge Villa Ruchetta

 • Nærmeste lufthavn: 8 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Parkering

Hoteltype

Villa Ruchetta er ikke tilgængelig i øjeblikket

Villa Ruchetta er ikke en del af programmet hos Escapeaway i øjeblikket.

Kort og afstande

 • Alghero Lufthavn: ca. 8 km (20m)
 • Olbia Lufthavn: ca. 136 km (1h 40m)
 • Cagliari Lufthavn: ca. 239 km (2h 30m)
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Villa Ruchetta. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • By under 3 km væk

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via XX Settembre
07041 Alghero (SS)

Koordinater

Latitude: 40.5933
Longitude: 8.3113

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere