Abba e' Murta

Officiel kategori

Escapeaways kategori

106 anmeldelser
Beskrivelse

Abba e' Murta er ikke tilgængelig i øjeblikket

Abba e' Murta er ikke en del af programmet hos Escapeaway i øjeblikket.

Kort og afstande

Abba é Murta er en ældre herregård som har gennemgået en renovering, hvor der heldigvis er blevet taget hensyn til husets historie og arkitektur. Når dette er sagt fremstår ikke bare hotellets fællesarealer, men især værelserne i en meget flot stand. Værelserne er ikke frygteligt store, men hvad de ikke har i størrelse har de i hygge, og så er der tilmed nogle dejligt store terrasser eller balkoner til alle værelserne.

Indretningen er på én og samme tid hyggelig og moderne. 17 værelser og 3 ferielejligheder findes der i alt og da husets grundplan er af ældre dato, har de alle forskellig størrelse. Ferielejlighederne er naturligvis også udstyret med et lille køkken, hvor du selv kan tilberede alle dine måltider, hvis du foretrækker dét.

Hvert værelse er navngivet efter en sardinsk maler og det finder du ud af allerede når du får udleveret nøglen til dit værelse, som er prydet med at kunstværk af den kunstner som har givet navn til dit værelse. Kunsten på værelset er også af den pågældende kunstner og du kan på dit værelse også finde en bog om kunstneren. Meningen med det hele skal gerne være, at du kommer lidt tættere på Sardiniens kultur og historie.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Abba e' Murta. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Strada Statale 125 km 134 08048 Tortoli
08048 Olbia

Koordinater

Latitude: 39.8745
Longitude: 9.6557

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Italien, Syditalien, Sardinien, Olmedo
 • Nærmeste lufthavn: 12 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Sardinien, Tempio Pausania
 • Nærmeste lufthavn: 57 km
 • Afstand til havet: ca. 50 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Sardinien, Arbatax
 • Nærmeste lufthavn: 144 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi