Billeje på Sardinien

En rejse til Sardinien er en oplagt mulighed for at nyde en afslappet ferie med sol og strand. Bor du på et af vores hideaways, har du desuden alle tiders udgangspunkt for at udforske Middelhavets næststørste ø med billeje. Besøg nogle af de mange hyggelige landsbyer og udforske den smukke natur. En lejebil giver dig en uovertruffen fleksibilitet og frihed til at udvælge de seværdigheder, som interesserer dig mest. Når du bestiller din rejse til Sardinien her hos Escapeaway, har vi gjort det nemt at finde den billigste billeje fra de anerkendte udlejningsselskaber. I søgemaskinens andet trin kan du således let vælge nøjagtig den type lejebil, som opfylder dine ønsker bedst. Alle biludlejningspriserne hos Escapeaway Rejser er inklusiv fri kilometer og lovpligtige forsikringer, med mindre andet står anført når du bestille din lejebil.

Få mere information om leje af bil i nedenstående eller se udvalget af rejser til Sardinien med Escapeaway

Lufthavne:

Du kan ankomme til Sardinien med færge eller fly. For dig som rejser fra Danmark er det i de fleste tilfælde nemmest at ankomme med fly til en af øens tre internationale lufthavne. I alle lufthavnene finder du et bredt udvalg af lejebiler og bestiller du din lejebil hjemmefra, er du sikker på at der står en bil klar til dig ved ankomst.

Cagliari-Elmas Lufthavn

Dette er Sardiniens største, som har det officielle navn L'Aeroporto di Cagliari Elmas og lufthavnskoden CAG. Lufthavnen på det sydlige Sardinien benyttes af adskillige store og små flyselskaber såsom Alitalia, Ryanair og SAS. Lufthavnen ligger omtrent 6 kilometer fra Cagliari, men det nemmeste er benytte et af de mange biludlejningsselskaber, som er til stede i lufthavnen.

Olbia-Costa Smeralda Lufthavn

Det officielle navn for Sardiniens andenstørste lufthavn Aeroporto di Olbia-Costa Smeralda, og optræder under lufthavnskoden OLB i søgemaskinen. Lufthavnen ligger 3 kilometer fra Olbia på det nordøstlige Sardinien. Lufthavnen benyttes blandt andet af easyJet.

Alghero-Fertilia Lufthavn

Den mindste af de tre lufthavn, Aeroporto di Alghero - Riviera del Corallo, med lufthavnskoden AHO benyttes jævnligt af danske rejseselskaber, og Norwegian har direkte flyvninger fra Københavns lufthavn til Alghero lufthavn.

Biludlejningsfirmaer

Hvad enten I foretrækker at bestille billeje med afhentning direkte i lufthavnen eller fra et udlejningskontor på Sardinien, kan I i søgemaskinen her på Escapeaway vælge mellem lejebiler fra en lang række kendte biludlejningsselskaber som f.eks. Avis, Hertz biludlejning, Eurocar, Interrent, Firefly og EuropCar, samt lokale biludlejningsselskaber. For at kunne tilbyde jer den billigste billeje på Sardinien har vi hos Escapeaway valgt at samarbejde med AutoEurope. Denne biludlejer er kendt for at tilbyde både god service og billige priser. I samarbejde med AutoEurope har vi desuden fravalgt flere udlejningsselskaber, som nok kendt for lave priser men også meget dårlig service. Du kan læse mere om AutoEurope her

Priser

Priserne på Sardinien billeje, som I finder i søgemaskinen her hos Escapeaway, inkluderer alle lovpligtige forsikringer og fri kilometer. Det betyder, at du kan udforske Sardinien og resten af halvøen uden at bekymre dig om afstande. Ved bestillingen af din lejebil har du naturligvis mulighed for at vælge biler af forskellige prisklasser og eventuelt supplere med ekstra forsikringer og udstyr.

Forsikringer

Fri kilometer

Brændstof Fuld tank – tom tank

Ekstra udstyr

Typer af lejebiler

Takket være vores gode samarbejde med AutoEurop på Sardinien kan vi tilbyde dig et stort udvalg af lejebiler. Som udgangspunkt er lejebilerne opdelt i kategorier, som fremgår af oversigten i søgemaskinen. På Sardinien vil udvalget blandt andet omfatte bilmærker såsom Fiat, Peugeot, Renault og Audi, som findes i flere forskellige kategorier. Vil du først og fremmest finde den billigst mulige lejebil til din ferie, har Mini- og Economy-kategorierne et bredt udvalg, her kan du vælge prisvenlige biler som Fiat Punto Evo og Ford Fiesta. Rejser du med hele familien til Sardinen eller med en gruppe, er det naturligvis oplagt at vælge en større lejebil. Hos Escapeaway kan du for eksempel vælge at leje en minivan med plads til syv personer. Sidst men ikke mindst er en bilferie en chance for at få en køreoplevelse udover det sædvanlige. Udnyt eventuelt det solrige klima til at leje en cabriolet eller en sportsvogn. Hos AutoEuropa kan du for eksempel vælge en Mini Cooper S Cabriolet eller en Fiat 500 Open Rooftop, som både er nemme at håndtere på snævre italienske veje og samtidig er en chance for at mærke omgivelserne på en ny måde.

Oplev Sardinien med bil

Rejs med billeje på Sardinien, hvis du vil være sikker på at få flest mulige oplevelser med hjem. Billeje er for dig, som vil have friheden til at vælg dine egne udflugter og ikke mindst til at lave spontane afstikkere til steder, de fleste andre besøgende ikke ser. Drag på opdagelse blandt Sardiniens kulturhistoriske seværdigheder, charmerende byer og enestående natur. Herunder får du et par af vores forslag til oplevelser med billeje på Sardinien.

Sardiniens nationalparker

En stor del af Sardinien udgøres af beskyttede naturområder, hvoraf tre er udpeget til nationalparker. Her kan du opleve vild, urørt natur med et rigt plante- og dyreliv. Besøg for eksempel nationalparken Gennargentu på Sardiniens østkyst, hvor du blandt andet finder Sardiniens højeste bjerg Punta La Marmora.

Læs mere om Sardiniens nationalparker

Grotterne på Sardinien

Store naturoplevelser er også hvad der venter dig, hvis du besøger en af Sardiniens enestående grotter. På rundvisninger kan du i disse underjordiske verdener opleve enestående drypstensformationer, som er millioner af år gamle formationer af stalaktitter og stalagmitter. Kør for eksempel til byen Alghero på den nordvestlige kyst af Sardinen. Herfra sejler der i højsæsonen hver time både frem til Grotta di Nettuno, hvis indgang ligger tæt ved havoverfladen. Indenfor kan du glæde dig til både stalaktitter og stalagmitter, samt en unik underjordisk saltvandssø.

Læs mere om udflugter til Sardiniens grotter

Dette er blot et par ideer til udflugter med billeje på Sardinien. Husk også at udnytte chancen for med billeje at forlade alfarvej for at udforske de små skjulte perler af seværdigheder og hyggelige steder, som Sardinien er så rig på.

Mere information om billeje hos Escapeaway.

Ovenstående informationer om billeje på Sardinien er skrevet som vejledning, og vi tager forbehold for fejl og ændringer da betingelserne ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Vi henviser altid til de aktuelle informationer, som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedrørende leje af bil på Sardinien, er du meget velkommen til at kontakte os eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

>> Læs mere om billeje