Rejser til Bonarcado

Fredelig landsby omgivet af smuk natur

Bonarcado er en ganske stille og rolig landsby som ligger i cirka 300 meters højde knap 20 kilometer fra havet.

Byen er grundlagt i middelalderen og har mange arkæologiske lævn fra den Nuragiske tid (melllem det. 14. og det 12. århudrede f. Kr) som bl.a. Nuraghe Serra Crastula, Serra Ollastu og Nargius.

Området byder desuden på en smuk natur og fra bakkerne har man en enestående udsigt. Byen lever af landbrug og er kendt for sin fåreost, "den sardiske"pecorino". Landsbyen har ikke så mange attraktioner, men har som alle små byer i dette område et godt udvalg af barer og restauranter.

Kort over Bonarcado

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, ferielejlighed eller ... ?

I udvalget på mere end 1.500 ferieboliger i Italien her hos Escapeaway er en bred vifte håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer på Sardinien. 

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Bonarcado. Du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen, hvis du kun søger en bestemt type feriebolig. 

Er det primært de landlige omgivelser og roen, som tiltaler dig ved Bonarcado? Så er det også oplagt at overveje en ferie på et agriturismo på Sardinien.  Her får I samtidig ofte bedre mulighed for at møde de lokale og ikke mindst opleve et traditionelt landbrug, for eksempel vinproduktion, helt tæt på. 
 
Har du spørgsmål om de forskellige muligheder på denne idylliske middelhavsø, er du meget velkommen til at ringe til os. Vores rejsekonsulenter sidder klar med anbefalinger tilpasset dine ønsker.

Lufthavne

Skal du holde ferie i Bonarcado, er Alghero lufthavn nærmest, men inden for næsten rækkevidde er desuden lufthavnen ved Cagliari. Sammen betjenes disse lufthavne af talrige flyselskaber som Ryanair, easyJet, Vueling og Norwegian med ruter til det europæiske fastland - heriblandt Danmark. 

Vil du tjekke det aktuelle udvalg i de nærmeste lufthavne, kan du benytte søgemaskinen lige her på Escapeaway. Her er det også nemt at finde den billigst pris på flybilletter de datoer, der passer bedst til din ferie.

Selvom der er busforbindelse til Bonarcado, kan det være en ret langsommelig affære med mange stop undervejs. Nok derfor vælger mange rejsende bestille billeje i Alghero lufthavn hjemmefra. I lufthavnen finder du en række af de store, internationale biludlejningsselskaber som Avis, Europcar og Hertz, samt lokale udlejere. 

Udflugter

I kort afstand fra Bonarcado ligger flere charmerende landsbyer som for eksempel Bosa med ægte italiensk atmosfære i snævre gader og lidt restauranter, hvor du kan stifte bekendtskab med de sardiske specialiteter såvel som traditionelle italienske retter.

Udover kystens fristende strande kan du også nyde godt af en af Italiens smukkeste golfbaner hos Is Arenas Golf Club - en oplagt mulighed for at holde en aktiv ferie på Sardinien. Golf er dog blot en af mange muligheder for den aktive rejsende. Udover de mange aktiviteter knyttet til det krystalklare hav, er øen for eksempel også kendt for at have mange smukke vandre- og cykelruter af forskellige sværhedsgrader. Det er en god måde at samle appetit til aftenens kulinariske eventyr.

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Bonarcado