Rejser til Bosa

Bosa er en ganske speciel og hyggelig by som ligger i det smukke nordvestlige hjørne af Sardinien. En stor del af byen gennemskæres af en flod, som løber cirka 2 kilometer fra havet mod Bosas bagvedliggende bjerge.

Sardiniens farverige perle

Langs floden har man i den ældre bydel anlagt en flot promenade med palmetræer, hvor der med jævne mellemrum er placeret cafeer som medvirker til at skabe en god og livlig stemning. Byens hovedstrøg som løber parallelt med floden er præget af et handelsliv med forskellige forretninger med varer for en hver smag.Dens farverige huse bidrager til den skønne stemning man finder i byen.

Inspirationskilde for kunstnere

Bosa har to centrale piazzaer, hvor især den største af dem i de solrige måneder danner rammen om den gode italienske atmosfære med udendørsaktiviteter. Bag byens hovedstrøg begynder byen at kravle op i højderne og charmen og den unikke atmosfære stiger i takt med at gaderne bliver snævre og snævre. Byen har denne særlige atmosfære og de særlige karakteristika der gør at mange kunstnere igennem tiderne har valgt Bosa som inspirationskilde.

Lokal stemning - lokalt køkken

Bosa har et passende udvalg af restauranter og pizzeriaer, hvor af muligheden for at indtage sardiske specialiteter såvel som italienske traditionelle retter er til stede. Hvis du bor i centrum af Bosa kan du nyde godt at den gode stemning og de gode tilbud samtidig med at du aldrig er langt fra havet endsige gode sandstrande!

Kystens ved Alghero

Kyststrækningen mellem Bosa og Alghero bugter sig på smukkeste vis og afslører den ene skønne bugt efter den anden og havet indbyder til alle former for sejl- og vandsportsaktiviteter.Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i Bosa