Rejser til Burcei

Oplev det uturistede Sardinien

Fra Burcei, som ligger i 700 meters højde, kan du skue ud over et bjergrigt landskab præget af grønne græsmarker og enkelte pletter med skove.

Dette er et kulturlandskab præget af fåreavl, som er den vigtigste indtægtskilde for byen. På din vej rundt i området, vil du udover de talrige får dog også møde mange frugtplantager og vinstokke - egnen er blandt andet kendt for sine kirsebær.

Selve Burcei, der ligger ca. en times kørsel fra Cagliari, har fået sit navn fra det sardiniske ord burrei for "kvægbesætning". Det menes da også, at byen blev grundlagt af en gruppe hyrder, som blev tiltrukket af de gode græsningsforhold og talrige kilder. 

Kort over Burcei på Sardinien

Du kan bruge kortet herunder til at danne dig et overblik over byen og området. Her har vi markeret placeringen af de ferieboliger og hoteller, vi tilbyder på Sardinien.

Kulinariske oplevelser

Panoramaudsigterne og den karakteristiske lave middelhavsvegetation suppleres af skove nede i dalene, som rummer et rigt dyreliv. Det er dog ikke kun naturen og de smukke landskaber, som gør Burcei til et interessant rejsemål. Her har du også chancen for at fordybe dig i det lokale køkken, som byer på spændende specialiteter. Byen og området er blandt andet kendt for oste og kød fra fåreavlen. De saftige kirsebær fejres hvert år med en festival, som tiltrækker besøgende fra nær og fjern, ligesom "Sagra de sa pezza de craba" er en chance for at prøvesmage det lokale gedekød.Feriebolig eller hotel i Burcei

Vil du opleve det ægte landliv på Sardinien og samtidig have mange små charmerende kystbyer og lange herlige sandstrande inden for rækkevidde? Så er Burcei et godt rejsemål. Her har vi ligesom på resten af øen allerede været for at håndplukke de bedste hoteller, ferielejligheder og villaer. Du skal derfor blot angive din ferieperiode i søgemaskinen øverst her på siden for at få en oversigt over indlogeringsmuligheder i Burcei, der kan danne den perfekte ramme om din ferie på den smukke middelhavsø.

>> Se alle rejser til Sardinien her

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Burcei