Rejser til Cannigione

Vidunderlige strande

Cannigione har en herlig beliggenhed på Nordsardinien, Golfo di Arzachena og et af øens mest kendte områder, Costa Smeralda.

Det lille fiskerleje er desuden blevet et populært rejsemål fordi det herfra er let at udforske Sardiniens nordlige dele, hyggelige steder og vidunderlige strande. Fantastiske strande er der således mange af heroppe i nord, både sandstrande og klippestrande. Cannigione er det perfekte sted for dig, som vil nyde solen, bade i krystalklart vand og foretage dejlige udflugter både til lands og til havs.

I Cannigione findes der, foruden havnen, et lille centrum, hvor du bl.a. finder madbutikker, restauranter og caféer. Til den lille jetsetby og kendissernes favoritsted, Porto Cervo, er der kun 16 km. Bare det at slentre nede ved havnen med et godt glas i hånden og kigge på luksusyachterne er en oplevelse for sig. Andre steder i nærheden, du kan besøge, er Palua, som ligger ca. 22 km. mod nord, eller Arzachena, som ligger kun 8 km. syd for Cannigione. Begge steder har nogle butikker og hyggelige restauranter. Du kan til og med tage på en endagstur til Korsika, eftersom det kun tager ca. 45 min. (42 km.) at køre til Santa Teresa in Gallura, hvorfra både går over til den franske ø. Får du lyst til shopping og mere liv og menneskemylder, kan du køre ned til Olbia, som ligger kun 27 km. fra Cannigione.

Kort over Cannigione

Klik på kortet og få et overblik over byen samt de ferieboliger, vi kan tilbyde her.Find en feriebolig i Cannigione

Du kan bruge søgemaskinen ovenfor til hurtigt at finde tilgængelig ferieboliger i og omkring Cannigione i en bestemt periode. Det er ikke tilfældige indlogeringsmuligheder, du finder hos Escapeaway Rejser. Vi har således personligt håndplukket de mange hundrede ferieboliger, vi tilbyder på Sardinien og i resten af Italien. Det har vi gjort for at sikre os, at hoteller, ferielejligheder og villaer i vores program kan danne den perfekte ramme om din ferie.

Søger du en bestemt type indkvartering, eller har du specifikke ønsker til boligen, kan du benytte de udvidede søgemuligheder. Her kan du for eksempel angive krav til faciliteter og beliggenhed i forhold til stranden.

Skulle du have spørgsmål til de forskellige ferieboliger eller brug for inspiration til en ferie på Sardinien, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores rejsekonsulenter er klar til at svare på spørgsmål og hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige ferie.

Lufthavne og lokale transport

Der er ikke langt til Olbia Lufthavn, der også kendes under navnet Costa Smeralda Lufthavn. Det er, som navnet antyder, en vigtig indgangsport for mange rejsende til Sardiniens smukke nordøstlige kystområde. En række lavprisflyselskaber som Norwegian, Vueling og easyJet benytter denne lufthavn til sæsonflyvninger, og det er normalt muligt at finde en passende forbindelse.

Du kan med et par skift komme med bus fra lufthavnen ind til Cannigione. Det er dog normalt betydeligt hurtigere og mere komfortabelt at leje en bil. Det giver dig også flere muligheder for at tage på udflugter i løbet af ferien uden at skulle være afhængig af køreplaner. 

Udflugter

Cannigione er et godt udgangspunkt, hvis du vil udforske det nordøstlige Sardinien. Der afgår adskillige bådture fra dette tidligere fiskerleje med mulighed for at besøge alle de mest kendte stop omkring Costa Smeralda og Maddalena øgruppen. 

På land er det som regel de vidunderlige strande og aktivitetsmulighederne i og på det krystalblå hav, som tiltrækker det meste af ens opmærksomhed i ferien. Men trænger du til lidt afveksling fra strandlivet, er der også andre spændende udlfugtsmål i nærheden af byen. Det kunne for eksempel være en tur til et af de arkæologiske områder som Tomba Dei Giganti Di Li Lolghi (Giganternes gravpladser) eller en by som San Pantaleo, hvor der blandt andet hver tirsdag afholdes et populært gademarked. 

Skal en badeferie kombineres med oplevelsesrige udflugter, kan vi anbefale guidede ture, hvor du i følgeskab med en certificeret guide får det maksimale ud af tide på Sardinien. Vores lokale samarbejdspartnere tilbyder et bredt udvalg af interessante udflugter på Sardinien. Disse kan med fordel bookes allerede hjemmefra.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Cannigione