Rejser til Capo Coda Cavallo

Hestehale-pynten med de smukkeste farver

Hvis du elsker havet, vil du her blive forelsket i farverne ved Capo Coda Cavallo, for de er ikke mindre end fantastiske ligesom strandene.

Halvøen ligger i forlængelse af Smaragdkysten på det nordøstlige Sardinien. Sandet er kridhvidt og fint - og det lave vand lokker strandgæster og børnefamilier til området.

En del af San Teodoro

Capo Coda Cavallo er en del af San Teodoro og ligger ikke langt fra byerne Olbia og San Teodoro. Capo Coda Cavallo er en halvø, hvor størstedelen er dækket af fyrreskov og er blandt andet kendt for sin udsædvanlige form.

Kort over Capo Coda Cavallo

Klik på kortet herunder for at få et overblik over byen og områdets geografi, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde her.

Smukke strande

Langs kysterne på denne halvø finder man smukke strande, der uden tvivl er værd at besøge. Den smukkeste strand er nok Cala Coda Cavallo som med sit krystalblå hav har en smuk udsigt ud mod øerne Proratora, Molara og Tavolara. Fra toppen af bjerget Monte Coda Cavallo har man en fantastisk udsigt mod San Teodoro by og de dejlige sandstrande.Hoteller og ferielejlighed i Capo Coda Cavallo

Ligesom ved udvælgelsen af de hundredvis af ferieboliger på de italienske fastland, har vi på Sardinien håndplukket hoteller, ferielejligheder og villaer, som lever op til vores egne krav i forhold til blandt andet beliggenhed og service.

Du finder dem alle i søgemaskinen øverst her på siden, hvor du hurtigt kan se hvilke ferieboliger i og omkring byen, som er ledige i din ferieperiode. 

Mangler du lidt inspiration, kan du eventuelt også tage et kig på vores side med de mest populære ferieboliger på Sardinien. Her vil du næsten med sikkerhed finde noget som frister - også på den nordøstlige del af øen nær Capo Coda Cavallo.

Har du spørgsmål om de forskellige indlogeringsmuligheder, er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at svare på dine spørgsmål og eventuelt hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige ferie for dig på Sardinien.

Lufthavne og lokal transport

Når du skal på ferie i Capo Coda Cavallo, er Olbia lufthavn nærmest. Denne lufthavn som betjenes af blandt andet Norwegian, Vueling og easyJet kaldes også Costa Smeralda Lufthavn (lufthavnskode OLB), men er ikke kun relevant for rejsende til den eksklusive kyststrækning.

Udover ferieboliger kan du her hos Escapeaway Rejser også nemt finde de billigste flybilletter til lufthavnene på Sardinien. Det er desuden en fordel for dig at booke både flyrejse og feriebolig som en samlet pakke her hos os, da du så er dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden.

Da der udover taxi og shuttletransport ikke er offentlig transport helt ud til Capo Coda Cavallo, vælger mange rejsende at bestille billeje i Olbia lufthavn hjemmefra. Vil du ikke ligge hele ferien på stranden, giver en lejebil desuden mange muligheder for at tage på spændende udflugter til seværdighederne på resten af øen. 

Restauranter og indkøb

Der ligger kun en enkelt restaurant og en bar i selve Capo Coda Cavallo. Til gengæld ligger der også spisesteder jævnt spredt langs kysten. Kører du til en af de lidt større byer på denne del af Sardinien som for eksempel San Teodoro eller Olbia, er udvalget af restaurater og butikker ganske stort.

Udflugter

Capo Coda Cavallo især kendt for sine fantastiske strande, men er generelt et godt udgangspunkt for de, der ønsker at nyde det dejlige hav og den smukke natur i området.

Den maleriske Costa Smeralda har en stor tiltrækningskraft på de fleste, men har du lyst til at krydre badeferien med kultur og historiske seværdigheder er der også masser at opleve når du rejser til Sardinien.  Tag dig også gerne tid til at besøge de små bysamfund, der ligger lidt væk fra de populære ferieområder. Her finder man ofte små, autentiske restauranter, som byder på sardinske specialiteter.

Ønsker du at udforske øen i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et væld af velorganiseret udflugter på Sardinien, som du med fordel kan booke online hjemmefra.

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Capo Coda Cavallo