Rejser til Cardedu

Vidunderlige strande og dejligt vand

Cardedu er en lille by i provinsen Nuoro, som ligger et stykke inde i land og ca. 4 km fra havet. Området er kendt for sine vidunderlige sandstrande og fantastiske bademuligheder i krystalklart vand, og er populært blandt windsurfere.

Cardedu er en "ung" by med blot et par tusind indbyggere, men på trods af den begrænsede størrelse, er der supermarked, restauranter, bar, bank og en del småbutikker. Men du kommer ikke her for byens skyld, men pga. omgivelserne og frem for alt for kysten. Du har nemlig en 2 km lang sandstrand (50 m bred flere steder) at udforske, hvilket tilsammen med Bari Sardo giver dig en strækning på ca. 8 km. Udover dette, er der en del små badebugte hvor andet er lige så klart som i en pool. Det grønne landskab står i fin kontrast til det blå hav og de lyse strande.

Opdag flere strande

Sardinien er verdensberømt for sine fantastiske strande og det fantastiske badevand, og fra Cardedu har du mulighed for at opleve flere af dem. Kører du ca. 20 km mod nord, kommer du til byen Arbatax med sine fine strande, og kører du 87 km mod syd, når du Villasimius berømte kyst. Med andre ord, er dette et godt rejsemål for dig, som elsker at tilbringe dagene på stranden eller i vandet.

På øens østkyst

Cardedu ligger på Sardiniens østkyst, og for at komme hertil, kan du enten flyve til Olbia som ligger 180 km nord for byen, eller til Cagliari, som ligger 120 km derfra. Alghero som du har oppe i øens nordvestlige del, ligger ca. 231 km derfra.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Cardedu