Rejser til Ciaccia

Fredelige landsby på Sardiniens nordkyst

Ciaccia er en lille landsby på den sardiske nordkyst mellem de kendte byer Isola Rossa (ca. 21 km) og Castelsardo (ca. 12 km).

Kysten omkring Ciaccia på Sardinien er smuk og forrevet, men der er alligevel gode strande. Fra landsbyen kan man gå ca. 500 m ned til stranden, hvor der både er skrænter, klipper og sand. Her er kønt og indbydende, men den hører dog ikke til Sardiniens smukkeste. Der er gode parkeringsmuligheder og en strandbar. Til gengæld er der de skønneste brede sandstrande i naboområdet Valledoria, som blot ligger ca. 3 km væk.

Kort over Ciaccia

Klik på kortet herunder for at få et overblik over byen og denne del af øen, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde her og på andre rejsemål på Sardinien.

Ciaccia lokalsamfund

Et par hundrede meter tilbagetrukket fra stranden ligger det lille bysamfund. Her er ikke så meget handelsliv at komme efter, men oppe i hovedgaden ligger der både et supermarked, isbar, bager, take away-bar og kiosk med egnsprodukter.Hotel, ferielejlighed eller villa

Blandt de hundredvis af ferieboliger i Italien, som du finder i søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser, er en bred vifte håndplukkede hoteller, ferielejligheder og andre boligformer på Sardinien. 

Vi er eksperter i at finde de autentiske, uspolerede destinationer, hvor du kan opleve  ægte italienske charme og gæstfrihed. Det er der særlig gode muligheder for på Sardinien, som trods sin popularitet som rejsemål er kendt for at byde på masser af lokalkolorit og en unik middelhavsstemning.

Drømmer du om en ferie i landlige, naturskønne omgivelser med varm og imødekommende service, er det værd at overveje en ferie på et agriturismo på Sardinien. Her får du mulighed for at opleve gårdens egen produktion af for eksempel vin, frugt eller nødder, samt nyde afslappende stunder ved poolen. Ofte er der en restaurant på stedet, hvor der fremtrylles lækre retter baseret på friske, lokale råvarer. 

Brug søgemaskine øverst på denne side til at finde og bestille en feriebolig i Ciaccia. Uanset om du søger et hotel eller agriturismo, kan du trygt vælge udfra beskrivelserne her på hjemmesiden. Alle de ferieboligerne vi tilbyder på Sardinien besøges således løbende af vores rejsekonsulenter, og sammen med vores italienske samarbejdspartnere sætter vi en ære i at være objektive i vores informationer.

Finder du ikke svar på dine svar i beskrivelserne af de enkelte boliger, er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige ferie for dig.

Lufthavne og lokal transport

Skal du holde ferie i Ciaccia, er Alghero lufthavn nærmest. Denne lufthavn betjenes især af lavprisflyselskaber, hvor Ryanair, easyJet og Vueling har ruter til mange europæiske destinationer. 

I søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser kan du selv lave en hurtig søgning efter aktuelle ruter priser. Vælger du at bestille flyrejse sammen med din feriebolig her hos Escapeaway Rejser, er du dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden – det giver tryghed. Vil du vide mere om rejser til Sardinien med fly som en del af en pakkerejse, så klik på nedenstående link.

Rejser til Sardinien

Der er busforbindelse fra lufthavnen til Ciaccia. Vil du gerne kunne komme ubesværet omkring på Sardinien i løbet af ferien, er det dog en fordel at leje en bil. Det giver mere frihed til at lave spontane udflugter og følge pludselige indskydelser. Det er for eksempel ikke alle Sardiniens smukke strande, som det er nemt at komme til med offentlig transport.

Udflugter

Det er fristende at bruge hele ferien med at nyde Sardiniens dejlige strande med krystalklart vand. Du bør dog også sætte tid af til at besøge nogle af de hyggelige byer i området. Nær ved er den lille by Castelsardo for eksempel et oplagt udflugtsmål. Byen er optaget blandt "Italiens smukkeste landsbyer" og er da også virkelig charmerende med sine smalle brolagte gader og gamle bygningsværker. 

Du kan også tage en kajaktur på den nærliggende flod Coghinas, ligesom der naturligvis generelt er mange aktivitetsmuligheder knyttet til Sardiniens mange strande som dykning, snorkling og windsurfing.

Vil du have mest muligt ud af din tid på øen, kan vi også anbefale de guidede udflugter på Sardinien, som tilbydes af vores samarbejdspartnere.

 

 

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Ciaccia