Ferie på Sardinien

Hold ferie på Sardinien - en ø, der er helt sin egen

Sardinien minder mest af alt om ... Sardinien. Øen midt i Middelhavet er nemlig helt sin egen. Det betyder bl.a. at du får et lækkert, tropisk klima og masser af særpræg inden for mad, natur og folklore. Tag på ferie på Sardinien, hvis smukke strande og la dolce vita står øverst på din liste.

På Sardinien kan du holde den fuldendte ferie. Øen har smukke sandstrande med perfekt, hvidt sand. Vejret på Sardinien er dejligt lunt og solrigt - og maden simpelthen fantastisk. Sardinien er forkælelse af alle dine sanser.

Sardinien er populær blandt både dykkere og surfere. Så hvis aktiv ferie og vandsport er noget for dig, bliver det ikke meget bedre end på Sardinien. Sardiniens kyster byder på klart vand og en behagelig søbrise, så det på trods af sol-rigt vejr ikke bliver alt for hedt.

Ferie på Sardinien er for alle, der har smag for "la dolce vita" - det søde liv. Fra jet-settet på Smeralda-kysten, hvor de rige og berømte boltrer sig, og hvor du kan nyde synet af de kæmpemæssige lystyachter, til andre steder på øen, hvor lokale og feriegæster lever et roligt og lidt mere ydmygt liv, men altid med god mad og drikke, dejligt vejr og smuk natur.

Sardinien er et ferieparadis lige midt i Middelhavet

Sardinien er Italiens næststørste ø og den ligger lige midt i det dejlige Middelhav. Det er måske den ø i Europa, der minder mest om øerne i Caribien, pga. dens tropiske vegetation, det varme klima og det rene, turkisblå vand. Sardinien er absolut det bedste sted i Italien for en badeferie for naturelskere med gode dykkermuligheder blandt farverige fisk og gamle, romerske skibsvrag. Her er sandstrande så langt øjet rækker, varieret med interessante klippeformationer, formet af vind og vejr.

Ældgamle hyrdetraditioner

Sardiniens kyst er udelukkende bebygget med lave huse i mindre landsbyer, opført i nyere tid. Op til vores tid var øens civilisation beskæftiget med landbrug og kvægavl, især kendt for gede- og fåreavl. Minedrift udgjorde også en betydningsfuld indtægtskilde og gjorde øen attraktiv for datidens strateger. Nutiden er stadig præget af de ældgamle hyrdetraditioner, hvorfor vi anbefaler at smage de lokales specialiteter som hjemmelavet pølse og ost, samt den gode, stærke bordvin.

Det autentiske Italien findes også på Sardinien

Når du rejser til Italien, så er stemningen på Sardinien noget af det mest autentiske, man kan forestille sig. Her finder du lokalkolorit og en særlig stemning. Sardinien fortryller med sin uberørte natur, de mange traditioner og den typiske, sardinske gæstfrihed.

Et eksempel på autenticitet er den lille by Cabras, som ligger på Sardiniens vestkyst. Byen er præcis så autentisk og charmerende, som man kunne drømme om. Indbyggerne lever deres liv i ro og mag og ernærer sig ved fiskeri og med mindre vinproduktioner.

Ferie for to

Romantikken blomstrer bedst, når de helt rigtige omgivelser og betingelser er til stede. Hvis din indre dagdrømmer higer efter at mærke sandet mellem tæerne, gå lange ture langs Middelhavet og have fokus på selvforkælelse, så har du fundet stedet, hvor drømmen kan blive til virkelighed.

Sardinien er det perfekte sted for en romantisk rejse. Her findes de mest romantiske steder lige fra uberørte bugter med betagende solnedgange til stemningsfulde kystbyer med strandpromenader. Det er derfor et oplagt sted at holde jeres bryllupsrejse eller fejre en bryllupsdag. Kontakt Escapeaway for en snak om de bedste hoteller, feriehuse, ferielejligheder og ferieboliger på Sardinien.

>> Læs mere om rejser til Sardinien her
>> Læs også om luksushoteller på Sardinien

>> Læs mere om ferie

Kort over Sardinien

Populære hoteller på Sardinien

Italien, Syditalien, Sardinien, Flumini
  • Nærmeste lufthavn: 25 km
  • Pool
  • Parkering
Italien, Syditalien, Sardinien, Alghero
  • Nærmeste lufthavn: 11 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Sardinien, Stintino
  • Nærmeste lufthavn: 48 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi