Rejser til Flumini 

Flumini er en smuk lille landsby, der ligger omkring 13 kilometer vest for Capitana på den sydlige kyst af Sardinien. Denne rolige by er perfekt til en afslappende ferie i Italien. Byen ligger på den smukke kyststrækning, der forbinder Cagliari med Villasimius. Det kan varmt anbefales at tage turen langs de snoede veje, bare for at nyde de smukke udsigter over kysten, med sine fristende, hvide sandstrande og romantiske bugter. 

Flumini er en stille by uden de store attraktioner, og er derfor perfekt til dig, der drømmer om en afslappende ferie ved havet. Der er masser af muligheder for at tage på vandreture inde på øen, og derudover, selvfølgelig de fantastiske strande på denne del af den populære middelhavsø. Byen har selv en herlig strand, og kører du langs kysten, mod eksempelvis Capitana og Geremeas, finder du endnu flere smukke strande. Du har dermed gode forudsætninger for at nyde Sardiniens varme klima og vidunderligt rene vand, for fulde drag. 

På din ferie til Flumini kan du kombinere det afslappende strandliv med flere kulturelle attraktioner i Cagliari, som også er øens hovedstad. Her finder du masser af hyggelige restauranter, hvor du kan nyde den lokale gastronomi, gode shoppingmuligheder med butikker, hvor du finder alt fra lokale produkter til internationale mærker. Cagliari er også en by med flere kulturelle seværdigheder og en hyggelig gammel bymidte, med skøn atmosfære. I byens nyere del kan du gå en tur langs den charmerende havn. 

I Flumini finder enkelte restauranter og butikker. Der ligger dog en købmand i byen, hvor du finder de fleste af feriens fornødenheder. Vil du tilberede din egen mad på ferien, kan det anbefales at besøge de større nabobyer, hvor du finder supermarkeder og lokale markeder. 

Hotel, villa eller ferielejlighed? 

Hos os på Escapeaway finder du et bredt udvalg på over 1500 overnatningssteder i Italien, hvilket bl.a. inkluderer flere håndplukkede villaer, hotellet og ferielejligheder på Sardinien. 

I vores søgemaskine får du hurtigt et overblik over ledige steder i og omkring Flumini. Ved du allerede hvilken type bolig du søger, kan du med fordel anvende filtrene, for at begrænse din søgning. 

Drømmer du eksempelvis om en ferie med flere generationer, eller en større gruppe venner - så kan vi varmt anbefale at bestille en villa på Sardinien. Her får du masser af privatliv, og du behøver heller ikke at dele stedets faciliteter med andre gæster. 

Sådan rejser du til Flumini

Sardinien har flere internationale lufthavne. Når du skal på ferie til Flumini, er lufthavnen i Cagliari den nærmeste. Denne er desuden øens største lufthavn, med ruter til flere danske lufthavne. 

Der afgår busser fra Cagliari til Flumini. Det er dog, som oftest, hurtigere at køre i bil til din destination. Med en lejebil til din ferie, kan du også nemmere komme rundt på øen, og tage på opdagelse i dit eget tempo. Hos os, kan du vælge kun at bestille overnatning, eller samle det hele som en pakkerejse, med både hotel, fly og eventuelt lejebil. 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Flumini