Rejser til Flumini

Badeferie ved Sardiniens smukkeste strande

Flumini er en smuk lille landsby omkring 13 km vest for Capitana på den sydlige kyst af Sardinien. Dette fredeligt område er velegnet til en afslappende ferie.

Byen ligger lige ved den smukke kystvej, som forbinder Cagliari med Villasimius. En tur ad den bugtede vej kan varmt anbefales alene for de flotte udsigter over kysten med sine lokkende hvide strande og romantiske bugter. 

Flumini er et rolige lille sted uden de store attraktioner, som er ideelt, hvis du ønsker en afslappende ferie ved vandet. Der er gode muligheder for at tage på vandreture i baglandet, og dertil kommer naturligvis de fantastiske strande på denne del af middelhavsøen. Byens har selv en lang dejlig lang sandstrand, og kører du en tur langs kysten mod for eksempel Capitana og Geremeas finder du endu flere smukke badestrande. Der er altså gode betingelser for til fulde at nyde godt af det sydlige Sardiniens varme klima og vidunderlige rene hav.

Holder du badeferie i Flumini, kan du nemt kombinere det afslappende strandliv med mange kulturelle attraktioner i storbyen Cagliari - hovedbyen på Sardinien. Her findes blandt andet masser af gode restauranter og et rigt butiksliv.

Kort over Flumini

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Escapeaway kan tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket blandt andet inkluderer en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder på Sardinien. 

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Flumini. Ved du allerede, hvilken type bolig du søger, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. 
 
Planlægger du for eksempel ferie med flere  generationer af familien eller en større gruppe venner? Så kan vi varmt anbefale leje en hel villa på Sardinien. Her har I masser af privatliv og skal ikke dele stedets faciliteter med andre gæster.

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Sardinien har flere internationale lufthavne. Skal du holde ferie i Flumini, er den nærmeste Cagliari lufthavn (lufthavnskode CAG). Dette er øens vigtigste lufthavn, som i skrivende stund betjenes af talrige rute- og charterflyselskaber som easyJet, Ryanair, Vueling og SAS med ruter til blandt andet Danmark. 

Du kan altid finde opdateret information om tilgængelige ruter og priser i søgemaskinen her på Escapeaway. Du kan sammenligne priser på flybilletter fra alle flyselskaberne, der flyver til Sardinien. 

Der er busforbindelse fra Cagliari til Flumini. Det er dog i de fleste tilfælde hurtigere at køre i bil det sidste stykke til ferieboligen. Mange rejsende vælger da også at bestille billeje i Cagliari Lufthavn hjemmefra. Med en lejebil er det ikke blot let at komme til og fra lufthavnen, men du har også en større frihed til at udforske øens seværdigheder i dit helt eget tempo. 

Restauranter og shopping

I Flumini som mest består af beboelseskvarterer findes kun få spisesteder og butikker. Vil du udforske den kulinariske side af Sardinien, er der dog ikke langt til et stort udvalg i Cagliari. 

Der ligger et lille supermarked i byen, hvor du kan få det meste til de daglige fornødenheder. Men vil du tilberede egne måltider i løbet af ferien, kan det dog anbefales også at handle i de større nabobyer.

Udflugter

Kan du løsrive dig fra Sardiniens smukkeste strande, bør du tage dig tid til at udforske Cagliari. Her byder den gamle bydels kulturhistoriske seværdigheder med smalle gader og den nyere bydels marina, butikker og restauranter til mange spændende oplevelser. 

Er du interesseret i at udforske Sardiniens rige historie, bør du også overveje en udflugt til den antikke ruinby Nora lidt uden for den hyggelige by Pula mod vest. Ruinbyen blev grundlagt af Fønikerne for over 3000 år siden.

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Flumini