Rejser til Golfo Aranci

Fredfyldt badeferie på det nordøstlige Sardinien

Man kommer til Golfo Aranci, som ligger ca. 20 km nord for Olbia, ad en smuk panoramakystvej. Området er kendt for sine hvide sandstrande og smaragdgrønne hav.

Byen er et gammel fiskerleje, som blev etableret her af strategiske årsager: Bugten ved Golfo Aranci er meget rig på fisk, hvilket også nu til dags tiltrækker lystfiskere og dykkere til området. 

Kort over Golfo Aranci

Klikker du på kortet nedenfor, kan du få et hurtigt overblik over byen, samt hvilke ferieboliger vi tilbyder i dette område på Sardinien.

Hvide sandstrande

Byen har en hyggelig lille fiskehavn og en anløbshavn, hvorfra mange færger afgår til det italienske fastland. Vil man opleve hvad det vil sige at leve i en rigtig fiskerby og samtidig være i nærhed til byer som Olbia, den kendte by Porto Rotondo og i overkommelig afstand til Costa Smeralda, så er Golfo Aranci et oplagt valg og et godt alternativ til en rolig og fredfyldt ferie med sol og strand. Området er nemlig kendt for sine skønne hvide sandstrande og smaragdgrønne hav.

Restauranter og butikker

Golfo Aranci har desuden et fint udbud af gelateriaer, pizzariaer og restauranter med både traditionelle sardiske retter og internationalt køkken. Barer og butikker mangler her heller ikke, blandt andet på den nye "La Dolce Vita" promenade, men man skal til Olbia for at finde et stort udbud.Ferieboliger i Golfo Aranci

Udviklingen i turismen omkring Costa Smeralda på Sardinien har også smittet af på det tidligere fiskerleje Golfo Aranci, som derfor i dag også har et bredt udvalg af ferielejeligheder, hoteller og resorts. Prisniveauet er dog generelt lavere end længere mod nord.

Vil du gerne finde den bedste feriebolig i Golfo Aranci, har vi gjort det nemt for dig. Vores rejsekonsulenter har således allerede fundet byens bedste indlogeringsmuligheder. Du skal blot indtaste ankost- og afrejsedatoer i søgemaskinen overfor for at se disse. Skal du afsted med storfamilien eller en anden større gruppe, er det oplagt at leje en hel villa på Sardinien. Her får I det hele for jer selv og kan derfor nyde pool, terasse osv. uden at skulle tage hensyn til andre gæster.

Da vi selv løbende besøger alle ferieboligerne, vi tilbyder i Golfo Aranci, kan vi give dig personlige tips og råd til en ferie her. Finder du ikke svar på alle dine spørgsmål i boligbeskrivelsen, er du derfor velkommen til at ringe eller skrive til os. 

Lufthavne og transport

Olbia Lufthavn, også kendt som Costa Smeralda Lufthavn, ligger bare 23 km væk. Denne lufthavn er da også det foretrukne valg blandt rejsende til smaragdkysten. Den betjenes af en lang række flyselskaber med sæsonflyvninger, heriblandt lavprisflyselskaber som Norwegian, Vueling og easyJet.

Der er togforbindelse fra Golfo Aranci til Olbia, hvorfra der er videre forbindelse til resten af øen. Selv om der generelt er god offentlig transport på Sardinien, skal man dog være opmærksom på, at der kan være langt mellem afgangene, og at kan være langsommeligt at tage bus og tog. Vil du gerne kunne komme ubesværet omkring i løbet af ferien, er det derfor værd at overveje at bestille billeje i Olbia Lufthavn hjemmefra. Det er også en chance for at nyde udsigterne på den smukke panoramakystvej i fulde drag.

Rejser til Sardinien - nemt og billigt

Vil du gerne slippe for selv at sammensætte din rejse til Golfo Aranci, kan du vælge en pakkerejse, det er ligeså billigt. Når du bestiller din ferie på Sardinien som en samlet pakke med fly, hotel og eventuelt en lejebil, vil du desuden være dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven. Du kan naturligvis stadig vælge afrejselufthavn, og hvor længe du ønsker at være væk. Klik på 'Fly + ophold' og indtast dernæst de ønskede datoer, så er du i gang!

Bestil en rejse til Sardinien som en samlet pakke

Udflugter og seværdigheder

De fleste kommer her for at nyde godt af de fantastiske strande og aktivitetsmulighederne knyttet til det klare vand. Man kan da også nemt ende med at bruge hele ferien på stranden med dykning og snorkling. 

Vil du se det hele lidt fra oven, er der umiddelbart nord for Golfo Aranci små stier op gennem bevoksningen op til Capo Figaro i 340 meters højde. Her står et forladt fyrtårn, Il vecchio semaforo, hvorfra det første radiosignal blev sendt til det italienske fastland i 1928.

Tag eventuelt også en tur længere mod nord for at opleve Costa Smeralda's smukke strande og stemningen i de eksklusive feriebyer.

Lokale links

Byens egen hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Golfo Aranci