Rejser til Golfo di Cugnana

Badeferie på det nordlige Sardinien

Her er tale om et område som er kendt for sit indbydende hav og sine dejlige sandstrande. Trænger du til en afslappende ferie ved havet er Golfo di Cugnana et fint valg.

Golfo di Cugnana er også et godt udgangspunkt for at udforske resten af Costa Smeralda og det nordlige Sardinien, som er lidt af et paradis, hvis man holder af ferier ved havet. Her kan du nemt bruge hele ferien på at dase ved det turkisblå vand, som under overfladen gemmer på et væld af farver, fisk og koraller. På land er der også gode muligheder for nye spændende oplevelser i ferien, hvad enten du er til natur eller kultur.

Kort over Golfo di Cugnana

Kortet kan du bruge til at få et overblik over byen og resten af området. Her har vi også markeret placeringen af de ferieboliger og hoteller vi tilbyder på Costa Smeralda på Sardinien. 

I selve Golfo di Cugnana finder du ikke et udbud af restauranter og indkøbsmuligheder, men til gengæld er du ikke langt fra for eksempel Porto Rotondo, hvor du finder et udmærket udbud.Hoteller, ferielejligheder og villaer i Golfo di Cugnana

I rejsesøgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Golfo di Cugnana. Vores udvalg af håndlukkede hoteller, ferieligheder og villaer i Golfo di Cugnana og på resten af Sardinien er stort og varieret. Har du allerede en klar ide om, hvilken type bolig du søger, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. Her kan du for eksempel angive ønsker til placering og faciliteter.

>> Søg priser online på hoteller på Sardinien

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Golfo di Cugnana