Hideaways og boutique-hoteller på Sardinien

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel på Sardinien lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et egrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel på Sardinien når ferien skal have et ekstra krydderi.

Escapeaway giver dig nu mulighed for at booke hele din rejse til Sardinien, med fly fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg - og billeje fra lufthavnen frem til din feriebolig. Bestiller du en pakkerejse er du naturligvis dækket af rejsegaranti.

Selvom Sardinien er den næststørste ø i Middelhavet, er den stadig gådefuld og uopdaget, med sin forrevne kystlinje og de hvide sandstrande, dramatiske granitklipper, og det overraskende bjergrige indre. Her finder du luksuriøse resorts og stille, middelalderlige landsbyer, borgruiner og gamle kirker, side om side med moderne hoteller og små lejlighedskomplekser. Men selv om erobrere fra alle retninger - fønikere, romere, katalanere, Pisanere og mange andre - alle har efterladt deres spor, er der ikke en enkelt kultur som har haft en dominerende indflydelse. Den sardiske kultur er derfor helt sin egen, og når du rejser til Sardinien med Escapeaway får du friheden til at opleve det hele på egen hånd og i dit helt eget tempo.

Søg efter hideaways på Sardinien

Som rejsedestination er Sardiniens identitet delt: øen har nogle af Europas dyreste resorts, men det er også hjemsted for vildt terræn, uberørt af den kommercielle udvikling. Det fine sand og det næsten lige så rene vand tiltrækker soldyrkere fra hele Europa til de lange og brede strande, der rangerer blandt Middelhavets bedste. Mest berømt er Costa Smeralda (Smaragdkysten), hvor de meget rige har forankret deres lystbåde siden 1960'erne. Bortset fra de glamourøse områder ved kysten i den østlige del af Sardinien, er det meste af øens kystlinje barsk og utilgængelig, med en række smukke fjorde, som kun er tilgængelige ad søvejen.

Sardinien bør indtages langsomt, og den kloge rejsende lejer en bil i lufthavnen og tager sig god tid om at komme frem. I princippet kan man køre fra nord til syd på godt 4 timer - i realiteten skal man bruge mange flere timer, når man skal holde pauser for at undersøge ruiner, indtage utrolige udsigter, nyde den lokale madkultur eller måske køre en tur med den smalsporede jernbane i indlandet.

>> Få mere information om en ferie på Sardinien herHvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway på Sardinien være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hideaways på Sardinien

 • Gæstebedømmelser 8,7
  Arzachena
  3 hoteller
  Der er flere interessante seværdigheder nær Arzachena, ligesom byens smalle gader og torve med butikker, restauranter og barer er værd at udforske. Den lille by er desuden et glimrende udgangspunkt for ture ud til det azurblå hav og den berømte ... Costa Smeralda. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 8,7
  Alghero
  2 hoteller
  Alghero er en af Sardiniens smukkeste og mest interessante byer. Det er ikke uden grund, at den undertiden kaldes for "Italiens Barcelona". Her får du således samme kombination af et hyggeligt middelaldercentrum og nem adgang til flotte badestrande.
 • Gæstebedømmelser 9,0
  Baja Sardinia
  2 hoteller
  Længes du efter en afslappende ferie med sol og god mad er Baja Sardinia på den nordlige del af øen det perfekte rejsemål. Slap af i sandet ved den smukke, lille vigs krystalklare vand eller udforsk dine omgivelser, som inkluderer verdenskendte ... Porto Cervo. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 9,3
  San Pantaleo
  2 hoteller
  San Pantaleo ligger tæt ved Costa Smeraldas idylliske strande, men dog tilpas tilbagetrukket til, at denne lille perle har en mere afslappet, autentisk atmosfære end den populære kyststrækning. Udover tillokkende strande byder området på mange ... oplevelser. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 8,0
  Cabras
  1 hotel
  Lagunen ved Cabras er kendt for sit rige fugleliv, men rejser du til denne hyggelige by på Sardiniens smukke vestkyst, vil de brede sandstrande nok tiltrække sig mere af din opmærksomhed. Når du ikke daser på stranden, er her mange spændende seværdigheder.
 • Cala di Volpe
  1 hotel
  Cala di Volpe ligger på den skønne Costa Smeralda, der i mange år har været jetsettets foretrukne ferieparadis på Sardinien. Her findes nogle af den italienske middelhavsøs bedste strande med fint, gyldent sand ved det krystalklare, turkisblå vand.