Kør-selv ferie på Sardinien

Sardinien har et veludbygget og moderne vejnet, og det er nemt at komme rundt på øen i bil. Derfor er Sardinien meget velegnet til en kør-selv ferie, og hos os kan du bestille billeje med i rejsen, så papirarbejdet er ordnet hjemmefra. Book din bilferie på Sardinien med Escapeaway i dag!

Sardinien er Middelhavets næststørste ø, kun marginalt overgået af Sicilien, og langt større end Cypern, som er nummer tre på listen. Distancerne er derfor som regel ganske voksne her, og selvom der også er masser af seværdigheder at se på en rejse til Sardinien, så er en decideret bilferie faktisk en rigtig god idé. Sammensæt en kør-selv ferie på Sardinien, hvor du kommer rundt og ser det smukke landskab, fra de smukkeste sandstrande til de mest dramatiske bjerge, og fra små fiskerlejer til levende storbyer.

Vil du nå at opleve de forskellige områder på Sardinien, er det en god idé at have en bil til rådighed på det meste af rejsen. En bilferie på Sardinien åbner fx mulighed for at komme ud til de forskellige kyster med kitesurfing- eller dykkerudstyr. Eller hvis du spiller golf, bliver det nemmere at få køllerne med rundt på de forskellige baner på øen.

Hvis du vil køre til Sardinien i egen bil, har du mulighed for at sejle fra Civitavecchia nord for Rom (1.800km fra den danske grænse) til Olbia på Sardinien. Mange vælger at tage et hop via den franske ø Korsika enten ud eller hjem. Du kan sejle til Bastia på Korsika fra Genova (1.400km fra Danmark) eller fra Livorno (1.600km fra Danmark) og så tage den korte færgetur fra Bonifacio til Santa Teresa. Det giver mindre sejltid og flere oplevelser på din kør-selv ferie.

Det er en dejlig fornemmelse at køre en tur langs Sardiniens kyster på en lun aften, fx. til de afsidesliggende strande Cala Goloritzé og Cala Luna, eller til den berømte Neptuns Grotte. Eller prøv en tur med den charmerende smalspors-jernbane "Det Lille Grønne Tog", som rasler igennem Sardiniens centrale bjergmassiver.

Book en kør-selv ferie på Sardinien med Escapeaway

Indtast dine foretrukne rejsedatoer i søgemaskinen her på siden. Så finder vi hurtigt de bedste priser på håndplukkede hoteller med gode anmeldelser til din bilferie på Sardinien. Ønsker du at supplere med fly og lejebil kan du vælge mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn. Vi søger så efter de billigste flybilletter fra alle flyselskaber - også lavpris - og kombinerer dem med en god lejebil, mens du bliver sikret af rejsegaranti, så alt er på plads hjemmefra. God tur!

>> Se priser på alle rejser til Sardinien med Escapeaway
>> Læs om fleksible pakkerejser til Sardinien her

>> Læs mere om kør-selv-ferie

Kort over Sardinien

Populære hoteller på Sardinien

Italien, Syditalien, Sardinien, Olmedo
  • Nærmeste lufthavn: 12 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Sardinien, Torre delle Stelle
  • Nærmeste lufthavn: 39 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Sardinien, Cala Gonone
  • Nærmeste lufthavn: 108 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi