Rejser til Lotzorai

Ferie nær strandene på Sardiniens østkyst

Den lille landsby Lotzorai ligger midt på Sardiniens østkyst mellem Gennargentu-bjerget og feriebyen Arbatax. Nærmeste sandstrande ligger blot ca. 2½ km væk.

Lotzorai som ligger mellem de to floder Pramaera og Rio Girasole, er en by, som stadig primært lever af landbruget. Nærheden til de skønne badestrande og Oligastra området gør den dog også interessant for ferierejsende på Sardinien. Selve den lille landsby, som har omkring 2100 faste indbyggere, består egentlig blot af én hovedgade omgivet af mindre boligområder. I udkante af den gamle bydel ligger ruinerne af kirken S. Elena Imperatrice.

Kort over Lotzorai

Du kan bruge kortet nedenfor (klik) til at danne dig et hurtigt overblik over byen og området, samt hvilke ferieboliger vi tilbyder på Sardinien.

Tæt på havet

Fra Lotzorai er der blot ca. 4 km til den lille havneby Santa Maria Navarrese, mens nærmeste sandstrand ligger blot ca. 2½ km væk (umiddelbart syd for Santa Maria Navarrese ved floden Riu Primaera). Her fortsætter de brede strande, så langt øjet rækker og når det giver op, kan man vende blikket ud over havet og nyde den lille klippeø Isola dell'Ogliastra eller indad mod pinjeskoven, som begge giver hele naturscenariet masser af karakter. Sandets beskaffenhed er semifint. Der er parkeringsmuligheder tæt på stranden.Hoteller, ferielejligheder og villaer i Lotzorai

Hos Escapeaway Rejser har vi stor erfaring i at finde de bedste ferieboliger i Italien - både på de kendte, populære destinationer, men også ude i de mere ukendte området, hvor du har mulighed for at opleve traditionelt italiensk hverdagsliv. Blandt de hundredvis af ferieboliger i vores udvalg, finder du også mange håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer på Sardinien. 

Da vores lokale rejsekonsulenter selv har besøgt alle ferieboligerne og jævnligt vender tilbage, kan du trygt vælge din indkvartering i Lotzorai ud fra boligbeskrivelsen i sikker forvisning om, at vi sætter en ære i, at beskrivelserne er retvisende og objektive.

Brug søgemaskinen øverst på siden til at tjekke udvalget af ledige ferieboliger i din ferieperiode. Kan du mod forventning ikke finde noget, som passer til dine ønsker, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne tips til andre lignende rejsemål på Sardinien og kan hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige rejse.

Lufthavne og lokal transport

Der er generelt gode flyforbindelser til Sardinien fra Europa, særligt i sommersæsonen. Når du skal holde ferie i Lotzorai er Cagliari Lufthavn nærmest. Der er dog ikke meget længere til Olbia Lufthavn. Der er derfor gode muligheder for at flyve hertil med både lavprisflyseskaber som easyJet, Ryanair og Vueling samt traditionelle selskaber som British Airways og SAS.

Det er muligt at komme med bus fra lufthavnen til Lotzorai. Det er dog ofte en langsom affære sammenlignet med at tage turen i bil. Derfor foretrækker vores rejsende da også ofte at bestille billeje på Sardinien hjemmefra. Så går det både nemmere med at komme frem til ferieboligen og rundt til seværdigheder i løbet af ferien.

Rejser med fly til Sardinien

Vil du købe en rejse Sardineien inkl. fly er det nemt og billigt. Escapeaway Rejser er medlem af Rejsegarantifonden og tilbyder rejser med alle anderkendte flyselskaber der flyver til øen. Du kan selv sammensætte din rejse med fly, hotel, billeje elelr transfer og du kan rejse i nøjagtig det antal dage du ønsker.

Rejser til Sardinien med fly finder du her

Restauranter og indkøb

I byen nede langs hovedvejen findes fornødenheder som et posthus, et turistkontor samt et par spisesteder og barer. Lige før man kører over broen i byens nordlige ende ligger også en lille købmandsbutik, som lige lovlig optimistisk kalder sig for et 'Shopping Center', men dog har meget af det, man kan få brug for i løbet af ferien.

Udflugter i lokalområdet

Havne- og feriebyen Arbatax ligger sølle 9 km væk. Her finder man også gode sandstrande, fx ved Porto Frailis eller ved Lido di Orrí. Det lille handelscentrum Tortolì ligger ca. 5 km væk, mens der er ca. 10 km (hårnålesving) op til den fantastiske bjerglandsby Baunei, hvorfra vejen fører videre til de imponerende naturscenarier ved Gennargentu-bjerget og grotterne langs kysten, bl.a. den berømte Cala Luna, som kun kan nås fra havsiden.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Lotzorai

Hvad siger gæsterne i Lotzorai?

8,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 7 anmeldelser