Nye hoteller på Sardinien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder på Sardinien. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informere om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Gæstebedømmelser 9,7
  Italien, Syditalien, Sardinien, Porto San Paolo
  Dette hotel har det hele - og lidt til. Omgivelserne er rolige, og udsigten er præcis, som vi vil have den, når vi er på Sardinien. Derudover er både servicen og maden god.
 • Italien, Syditalien, Sardinien, Baja Sardinia
  Hvis du og din bedre halvdel leder efter et hotel, hvor I bor godt, spiser fantastisk og har en skøn beliggenhed ud til det krystalklare vand, så kig nærmere på Grand Hotel Smeraldo Beach, som opfylder disse krav og lidt til...
 • Italien, Syditalien, Sardinien, Sant’Antonio di Gallura
  Hotel Funtana Abbas er for dig, som ønsker en ferie, hvor du kan kombinere det sardiske landliv med skønne sol- og badestunder. Her er der roligt og dejligt, og maden på det lille hotel er god, klassisk og smagfuld.
 • Italien, Syditalien, Sardinien, Alghero
  Villa Barbarina Nature Resort ligger diskret afskærmet af naturens favntag i dejlige, landlige omgivelser blandt oliventræer og vinstokke. Man skulle ikke tro, at du bor så tæt på Alghero, flere strande og Algheros lufthavn.
 • Italien, Syditalien, Sardinien, Porto Cervo
  Et af Sardiniens mest kendte områder hedder Costa Smeralda og en af de mest kendte havne er den smukke Porto Cervo Marina, hvor du kan slappe af og kigge på alle luksusyachterne. Il Colonna Hotel ligger kun ca 15 min gang derfra.
 • Italien, Syditalien, Sardinien, Ciaccia
  Her vil enhver familie føle sig snotforkælet her på Residence La Ciaccia på Sardiniens nordkyst: lejligheder med udeområde, pool, børnepool, restaurant/pizzeria samt gåafstand til strand (ca. 400 m) og supermarked til nabo.