Olbia Lufthavn

Olbia Lufthavn

Få informationer om flyrejser til Olbia Lufthavn på Sardinien. Læs om hvilke flyselskaber der flyver til lufthavnen, se ankomst og afrejse tider samt fakta om billeje og lokal transport m.v.

Lufthavnen i Olbia er porten til Sardiniens smukke strande

Olbia Lufthavn kendes også som Costa Smeralda Lufthavn (lufthavnskode OLB), da den ligger ud til Sardiniens smukke nordøstlige kyst, og det er her du finder mange af de smukke strande som Sardinien er så kendt for. Lufthavnen benyttes primært til sæsonflyvninger og af ferierejsende, som kommer for at nyde det søde liv på Sardinien med dejlige badestrande og kulinariske oplevelser.

Flyselskaber

Det primære flyselskab i Olbia er det italienske Meridiana, men derudover benytter en lang række store og små internationale flyselskaber lufthavnen med sæsonflyvninger, heriblandt lavprisflyselskaber som Norwegian, Vueling og easyJet.

Flyruter

Det store udvalg af flyselskaber, særligt i sommersæsonen, betyder, at der trods lufthavnens beskedne størrelse er gode muligheder for at flyve hertil fra Danmark, eventuelt med en mellemlanding.

Lokal transport

Lufthavnen har busforbindelse til Olbia by, som ligger kun 4 kilometer væk, ligesom der i højsæsonen er forbindelse videre mange af byens andre byer og populære feriemål som Cagliari, Nuoro og Santa Teresa di Gallura. Busserne holder blot 50 meter fra ankomsthallens udgang. Taxaer holder umiddelbart foran ankomsthallen.

 

Biludlejning

I ankomsthallen har bred vifte af biludlejningsselskaber deres skranker. Du finder således både kendte, internationale udlejere som Avis, Hertz og Europcar, men også adskillige lokale selskaber. Vil du sammenligne priser og være sikker på at få en bil i den ønskede størrelse, er det en god ide at bestille billeje hjemmefra.

>> Biludlejning i Olbia lufthavn 

Faciliteter i lufthavnen

Trænger du til en forfriskning, er der et lille, men godt udvalg af barer og restauranter i Olbia Lufthavn. På 1. etage finder du for eksempel en a la carte restaurant, hvor du kan nyde et måltid med udsigt til landingsbanen. Du kan også fordrive ventetiden i adskillige butikker. Der er banker og hæveautomater i lufthavnen.

Fly ankomster og afrejser

På lufthavnes oficelle hjememside kan du se aktuelle informationer om samtlige afrejser og ankomster.

  • ankomster finder du her
  • afrejser finder du her

Adresse og kontakt

Geasar SpA 
Aeroporto Olbia Costa Smeralda 
07026 Olbia (SS) Sardinien 
Italien

Telefon nummer: 0039 (0) 789 563 400 
E-mail: info@geasar.it

Lufthavnskode OLB

Du kan se aktuelle flyafgange og læse mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside. 

Se lufthavens beliggenhed på kort

>> Læs mere om lufthavne