Pakkerejser til Sardinien

Forunderlige Sardinien er et vidunderligt og lidt overset rejsemål, som er beliggende i den vestlige del af Middelhavet - ca. 250km sydvest for Rom og 300km nordvest for Sicilien. Herimellem finder man Det Tyrrhenske Hav, som man kan krydse med færge fra havnebyen Civitavecchia. Fremme i Olbia åbner en ny verden sig: her er en afslappet "ø-stemning", og generelt god plads i landskabet. Men selvom Sardinien har en beliggenhed et stykke udenfor alfarvej, så er det faktisk et område med meget høj hastighed på både den teknologiske og menneskelige udvikling, da den italienske og den lokale regering har været dygtige til at understøtte nye virksomheder.

Sardinien er også kendt for at have nogle af verdens (eller i hvert fald Europas) bedste strande, og vi skulle hilse og sige, at det er ikke løgn. Samtidig får du et fantastisk klima, og et køkken, som er domineret af friske, lokale råvarer. Er du til bjerge og bakker, så giver Sardinien dig noget at tænke over, for skal det være i øst, nord eller syd? Der er nok at tage af, men mest dramatisk er den sydøstlige del mellem Cagliari og Arbatax, hvor vejene må sno sig for at komme frem.

Selvom du kan sejle til Sardinien, så er det mest almindelige dog at flyve til lufthavnene i enten Olbia på den nordlige del, eller Cagliari på den sydlige del af Sardinien. Her kan man leje en bil og indtage øens vidtstrakte geografi i eget tempo. Vores pakkerejser til Sardinien har det hele. Flyrejsen frem og tilbage, overnatning på håndplukkede kvalitetshoteller og endda billejen, hvis du ønsker det. Vi har nøje udvalgt en række attraktive luksushoteller på Sardinien, så du er sikret en god oplevelse på feriestedet - uanset hvilken pakkerejse du vælger.

Hvordan booker jeg en billig pakkerejse?

Vores mission er at gøre det nemt at rejse, så vi har bygget en søgemaskine, som samler alt det bedste i én bestilling: Fleksible og billige flybilletter, udvalgte hoteller og ferieboliger, og lejebiler fra anerkendte biludlejningsfirmaer. Vi har et bredt udvalg af forskellige pakkerejser til Sardinien, så der er noget for enhver smag. Fælles for alle rejserne er et kompromisløst fokus på kvalitet. Og så lægger vi meget vægt på, at vores feriesteder skal ligge i smukke omgivelser.

Din rejse kan have afgang fra en lufthavn i nærheden, nemlig København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, og du kan sammensætte din tur med en længde som passer dig - eller som passer med de billigste flybilletter. Her er ikke noget med, at du skal rejse i enten 7 eller 14 dage - det er helt op til dig. Indsæt dine foretrukne datoer i søgemaskinen i toppen, og find en billig pakkerejse til Sardinien.

Vores pakkerejser til Sardinien giver dig et bredt udvalg af muligheder, og samtidig får du glæde af det forarbejde, vi har gjort i at finde de bedste steder på Sardinien. Pakkerejser til Sardinien er det oplagte valg, hvis du gerne vil have tingene tilrettelagt på forhånd og bruge tiden på ferien til oplevelser og afslapning.

>> Find din rejse med fly og ophold på Sardinien her
>> Læs også om pakkerejser til Sicilien her

Kort over Sardinien

Populære hoteller på Sardinien

Italien, Syditalien, Sardinien, Torre delle Stelle
  • Nærmeste lufthavn: 39 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Sardinien, Porto Cervo
  • Nærmeste lufthavn: 35 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Sardinien, Alghero
  • Nærmeste lufthavn: 9 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi