Rejser til Porto Rotondo

Strandparadis på jord

Porto Rotondo er et sandt paradis for strandløver- og løvinder. Her finder du et hav af spisemuligheder og festlige fornøjelser.

Kendisser og kendisspottere

Porto Rotondo er en af de mest kendte byer på Sardinien, sammen med Porto Cervo. Begge byer er et sandt paradis for kendisspottere, da byerne er velbesøgte af personligheder fra den kulørte presse.

Går du ikke så meget op i den slags, er det nok nærmere de mange fantastiske strande her på Costa Smeralda, som vil lokke dig hertil.

Kort over Porto Rotondo

Klikker du på kortet herunder, får du et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

En vaskeægte badeby

Porto Rotondo blev bygget i slutningen af 1960'erne og har undergået en kraftig ekspansion siden, nemlig fra at bestå af blot én bygning til at kunne rumme sine omkring 32.000 sommergæster. Byen byder på flere spisemuligheder og festilige fornøjelser og her ligger flere fantastiske strande i området, som alle er værd at prøve.

I Porto Rotondo finder du stort set alt, du har brug for af daglige fornødenheder i løbet af ferien med supermarkeder, kiosker og en bankfiskehandler. Dertil kommer mulighed for at leje scootere og cykler, hvis du vil udforske nærområdet.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Du finder mere end 1.500 ferieboliger i Italien her hos Escapeaway - inklusiv et bredt udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder på Sardinien. 

Vil du holde ferie i Porto Rotondo, kan du hurtigt få en oversigt over de tilgængelig ferieboliger ved at bruge søgemaskinen ovenfor. 
 
Foretrækker du tilbagetrukket, landlig idyl fremfor strandlivet med jetsettet? Så kan vi anbefale en ferie på et agriturismo på Sardinien. Her bor du typisk i en ferielejlighed eller værelse på et charmerende landsted. Nogle steder har værtsfamilien stadig en aktiv produktion af for eksempel vin eller oliven. Det kan være en enestående mulighed for at komme tæt på det autentiske sardinske hverdagsliv langt fra masseturismen.

Tilsvarende er det oplagt at leje en hel villa på Sardinien, hvis du skal afsted med en større gruppe venner eller familie. Så har I mere privatliv og kan ofte nyde pool, have osv. helt for jer selv i ferien.

Har du spørgsmål om forskellen på de forskellige boligtyper, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Sardinien har adskillige lufthavne med internationale forbindelser - blandt andet til Danmark. Skal du holde ferie i Porto Rotondo, er den nærmeste Olbia lufthavn (lufthavnskode OLB). I sæsonen flyver flere lavprisflyselskaber hertil såsom Norwegian, Vueling og easyJet.  Der er derfor ofte gode chancer for at komme billigt hertil med fly.

Find mere information om rejser med direkte flyforbindelser til Italien

Det tager omkring en time at køre i bil fra lufthavnen til Porto Rotondo. Trods busforbindelser vælger mange da også at leje en bil for også at have friheden til at udforske øens seværdigheder i eget tempo. 

Udflugter

Du kan nemt få ferien til at gå med at nyde det afslappede strandliv på Costa Smeralda, men vil du gerne opleve nogle af de andre seværdigheder på det nordlige Sardien, er der også mange udflugtsmuligheder.

Du kan for eksempel tag på guidede ture til vingårde, på bådture til nogle af de små øer ud for kysten eller udforske livet under havoverfladen på dykkerture og hvalsafarier. 

Ofte er det en fordel at udforske øens seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide. Vores samarbejdspartnere tilbyder et væld af oplevelsesrige udflugter på Sardinien, som du med fordel kan booke online hjemmefra. 

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Porto Rotondo