Rejser til Porto San Paolo

Idyllisk fiskerleje

Skønt område omkring 15 km sydvest for Olbia med mange små strande adskilt af lave rødlige granitklipper. Strækningen er del af et stort havreservat.

Byen er en tilfældig samling af almindelige huse, og i denne forstand ret typisk for de italienske kystbyer. I de populære sommermåneder flerdobles byens befolkning, hvilket vidner om områdets charme. Ikke mindst de smukke strande med deres krystalklare vand har stor tiltrækningskraft. Baglandet indbyder til vandre- og cykelture.

 Der er flere spisesteder lige ud til stranden, hvorfra der er en enestående udsigt over Tavolara øen. De mest basale indkøbsmuligheder ligger i byen, men for større indkøb anbefales en køretur til San Teodoro eller Olbia. Bil er nødvendig.

Kort over Porto San Paolo på Sardinien

Klik på kortet over Sardinein hvis du vil have et hurtigt overblik over byen og området. Her har vi markeret placeringen af de ferieboliger og udvalgte hoteller, vil tilbyder.Hotell, ferielejlighed og villa i Porto San Paolo

Søger du en afslappende destination lige ved havet, er Porto San Paolo et godt bud. Her har du gode muligheder for at kombinere en strandferie med kulturelle oplevelser på det nordlige Sardinien. Vi har udvalgt de efter vores mening bedste ferieboliger i området, som du finder ved at bruge søgemaskinen øverst på siden. Du finder et stort udvalg hvadenten du vil bo på hotel, i feriebolige eller villa.

Søger du blot på datoer, får du en oversigt over alle indlogeringsmuligheder i og omkring byen. Du kan eventuelt også benytte de udvidede søgeindstillinger til at angive ønsker til boligform, beliggenhed og faciliteter. Har du brug for mere hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med tips til at sammensætte den perfekte ferie på Sardinien.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Porto San Paolo