Rejser til Santa Margherita di Pula

En af de mest populære badebyer i det sydlige Sardinien er byen Pula. Her kommer gæsterne ikke for at opleve byen, men for at nyde den fantastiske og kridhvide sandstrand ved det krystalklare blå hav. Book din rejse til Pula med Escapeaway i dag!

En af de bedste sandstrande på det sydlige Sardinien finder du i Santa Margherita di Pula. Lyserøde sandkorn og turkisblåt havvand lægger op til daseferie, hvor de små også kan være med. Her kan du både windsurfe, snorkle eller holde siesta under de mange pinjetræer.

Spor fra fortiden

Santa Margherita di Pula ligger kun 45 km sydvest for Sardiniens største by Cagliari på Sardiniens sydkyst, og er først og fremmest kendt fordi der i området ligger ruinerne af den første føniske oldtidsby på øen, nemlig byen Nora. Byen ligger cirka fire kilometer fra kommunens hovedby Pula og har et fint historiske centrum.

Landbrug og turisme

Fønikerne var et folk som kom fra det sydøstlige middelhavsområde, det der i dag kaldes Libanon og Syrien. Man kan besøge museet Patroni i Pula, hvis man er interesseret i at se de levn, man har fundet i Nora. Santa Margherita di Pula blev opført rundt om kirken Santa Martire og er et lille landbrugssamfund, der desuden lever af turismen i området, således som flere af dens nabobyer gør det.

Smukke sandstrande

I Santa Margherita di Pula finder man usædvanligt smukke sandstrande, så som Punta d'Agumu, Foxi, Sali, Cala d'Ostia og den vakre Cala Verde. Kystvejen er også utrolig skøn og mange steder kan man sejle ind og gøre holdt for at lade sig fortrylle af naturen og det azurblå hav.

Hotel, ferielejlighed eller villa

Her hos Escapeaway Rejser kan vi tilbyde dig et udvalg på hundredvis af håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer i Italien - herunder på Sardinien. Er du på udkig efter den perfekte feriebolig til en badeferie i Santa Margherita di Pula? Området er mindre kendt end for eksempel Costa Smeralda mod nord, men her er dog et bredt udvalg af ferieboliger lige fra store villaer til hyggelige hoteller. Sammenlignet med den berømte kyststrækning hersker her også en mere fredelig stemning omend her også er en del liv om aftenen i sommermånederne. 

Alle ferieboligerne vil tilbyder i Pula får løbende besøg af vores rejsekonsulenter, og vi kan derfor give dig tips og råd, hvis du ønsker mere information om boligerne eller området, end du finder her på hjemmesiden.

Start med at bruge søgemaskinen ovenfor til at danne dig et overblik over ledige ferieboliger i og omkring Santa Margherita di Pula i din ferieperiode. Du kan dernæst klikke ind på de forskellige indkvarteringsmuligheder i oversigten for en uddybende beskrivelse af faciliteter, beliggenhed osv. 

Lufthavne og lokal transport

Skal du holde ferie på Sardinien, er der gode muligheder for at finde en passende flyforbindelse fra Danmark. Når du skal bo i Santa Margherita di Pula, er nærmeste lufthavn Cagliari Lufthavn, der officielt hedder Cagliari Elmas Aeroporto. Denne betjenes af både lavprisflyselskaber som easyJet, Ryanair, Vueling og Airberlin, samt mere traditionelle selskaber som SAS, Lufthansa og British Airways. 

Ankommer du med fly til Cagliari Lufthavn, er det med et skifte på byens station muligt at komme til Santa Margherita di Pula med bus. Den nemmeste og ikke mindst hurtigste løsning er dog normalt at leje en bil. På under en time kan du være fremme og klar til at tage hul på en afslappende ferie ved nogle af Sardiniens bedste strande. 

Pakkerejse til Pula på Sardinien

Vil du ikke selv have besværet med at booke flyrejse og feriebolig hver for sig og få det hele til at passe sammen? Hos Escapeaway Rejser kan du bestille pakkerejser til Sardinien med fly, feriebolig og lejebil. Det er både nemmere og har den fordel for dig, at din rejse så er dækket Rejsegarantifonden og pakkerejseloven – det er ferie med ekstra tryghed.

Bestil din rejse til Sardinen som en samlet pakke

Restauranter og indkøb

Byen har en god håndfuld restauranter, caféer og pizzariaer samt et par barer. Til de daglige fornødenheder og hvis du ønsker at tilberede egne måltider i løbet af ferien, finder du næsten alt i byens supermarkeder. Suppler med en tur på det lokale marked, og du har alle muligheder for at nyde godt af Sardiniens traditioner for god mad og vin. 

Udflugter

Det kan være svært at løsrive sig fra de dejlige strande, men der er dog flere udflugtsmål inden for kort rækkevidde, som du bør opleve. Mest oplagt er det at tage en tur ud til den antikke ruinby Nora, som blev grundlagt for over 3000 år siden. Vil du have en dag med shopping og et større udvalg af gode restauranter, er det også oplagt at tage en tur ind til Sardiniens største by, Cagliari. Her finder du også et rigt kulturliv med historiske seværdigheder, teater og udendørskoncerter om sommeren i det velbevarede romerske amfiteater.

Vil du ikke gå glip af øens bedste seværdigheder, kan vi anbefale dig at tage på udflugt med en certificeret guide. Vores lokale samarbejdspartnere tilbyder en bred vifte af spændende udflugter på Sardinien, som du kan reservere allerede hjemmefra. 

Lokale links

Byens officielle hjemmeside (italiensk)

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i Pula Sardinien