Rejser til San Lorenzo

San Lorenzo  ligger oppe i bakkerne på det nordøstlige Sardinien få minutters kørsel fra flotte, børnevenlige sandstrande ved det krystalklare, glitrende Middelhav. Blot 40 kilometer mod nord ligger Olbia med dens internationale lufthavn og rige restaurant- og handelsliv. En ferie med base i denne lille landsby giver dig derfor mulighed for frit at kombinere afslappende strandliv med spændende udflugter.

En perlerække af strande

Lidt nord for Olbia ligger den berømte kyststrækning Costa Smeralda, som ligeledes er kendt for sine tillokkende badestrande og for at være et af Italiens mest eksklusive rejsemål. Det er da også et enestående smukt område, men er det strand og badeferie, som har højest prioritet på din rejse til San Lorenzo på Sardnien, behøver du ikke køre så langt. De nærmeste strande ligger således blot omkring 4 kilometer væk ved den populære ferieby Budoni. Bevæge du dig blot et lille stykke op eller ned langs kysten er der desuden adskillige at indbydende strande at vælge mellem. De er måske nok ikke lige så kendte, men kan i skønhed og kvalitet sagtens måle sig med dem på Smaragdkysten.

De fleste som rejser til dette hjørne af Sardinien, kommer da også for at slappe af og nyde det solrige middelhavsklima ude ved kysten. I de populære sommermåneder summer det derfor af liv i feriebyerne ude ved kysten. Foretrækker du lidt mere fredelige omgivelser, når du rejser på ferie, er San Lorenzo perfekt.

Den lidt tilbagetrukne beliggenhed fra den populære kyst betyder, at der hersker en helt anden, mere rolig atmosfære i denne landsby. Det betyder naturligvis også, at det ikke er for nattelivet skyld, at du skal rejse til San Lorenzo. Her er et par enkelte spisesteder og et lille mini-marked, men så heller ikke mere. Af samme grund er det nok de færreste, som vil holde ferie her uden at have en lejebil til rådighed. Så har du til gengæld også alt, hvad du behøver til en vellykket ferie inden for kort afstand.

Det tager ikke meget mere end 5 minutter at rulle ned til Budoni, hvor der både er et bredt udvalg af spisesteder og indkøbsmuligheder. Endnu mere af begge dele finder du også i Olbia, den fjerdestørste by på Sardinien.

Book din rejse til San Lorenzo her

Klar til at booke en rejse til San Lorenzo? Brug søgemaskinen her på siden til at søge blandt de hoteller i San Lorenzo og på resten af Sardinien, som vi har udvalgt på baggrund af deres gode gæsteanmeldelser. Søger du efter Fly + hotel, kan du nemt finde en passende flyrejse til din ferie. Nærmeste lufthavn, Olbia, ligger blot en halv times kørsel fra San Lorenzo, så du kan tage hul på din ferie næsten med det samme. Du kan søge efter afgange fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamburg. Ligeledes kan du hos os selvfølgelig rejse i nøjagtig det antal dage, du ønsker. Sådan er en ferie med Escapeaway.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i San Lorenzo