Rejser til Santa Caterina di Pittinurri

Lille smuk bugt

Kystbyen Santa Caterina di Pittinurri ligger ved en lille bugt omgivet af imponerende kalkstensklipper, der rejser sig op fra det azurblå hav.

Solnedgangen her på den vestvendte kyst er spektakulær. Det er dog især den lille strand, som har gjort Santa Caterina di Pittinurri til et yndet udflugtsmål. I 1980'erne udviklede byen sig til et populært feriested med en del nybebyggelse til følge, siden gik det dog lidt i stå igen.

De senere år er turisterne dog vendt tilbage og området er blevet vækket til live med blandt andet et renoveret, centralt beliggende fritidscenter. Byen som ligger nord for Oristano-bugten omkring 13 km sydvest for Cuglieri fremstår derfor igen som et attraktivt rejsemål på Sardinien. 

Kort over Santa Caterina di Pittinurri

Vil du have et overblik over byen og placeringen af ferieboligerne og hotellerne, kan du klikke på kortet over Sardinien herunder. Håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer

Skal du holde ferie på det vestlige Sardinien, er Santa Caterina di Pittinurri en god base. Udover kystbyens skønne beliggenhed, kan du nyde godt af en central placering i forhold til mange af øens interessante kultur- og naturoplevelser. 

Hos Escapeaway Rejser ved vi, hvor afgørende det er, at man føler sig tilpas i sin feriebolig for at rejsen samlet set er en succes. Derfor har vi omhyggeligt udvalgt de med skandinaviske øjne mest attraktive hoteller, ferielejligheder og villaer i Santa Caterina di Pittinurri. Dem finder du i hotel søgemaskinen øverst her på siden.

Rejser med fly, hotel og billeje eller transfer

Hos Escapeaway Rejser kan du også vælge at købe en pakkerejse til Santa Caterina di Pittinurri eller til et af de mange andre rejsemål vi tilbyder på øen. Bestilelr du en rejse med fly, hotel og evt. billeje elelr transfer er det en pakkerejse og du er automatisk dækket af pakkerejseloven og selvfølgelig rejsegaranti. Rejser til Sardinien bliver hurtig udsolgt i somemrferien da det er relativt begrænset antal af flyruter, så vi anbefaler at du bestiller din flyrejse i god tid.

>> Rejser til Sardinien bestiller du her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Santa Caterina di Pittinurri