Rejser til Sant’Antonio di Gallura

Lille by i grønne omgivelser

Sant'Antonio di Gallura er et hyggeligt lille samfund som har en grøn beliggenhed ved siden af Lago di Liscia og kun en halv time væk fra Olbia. For at komme det til det krystalklare hav og populære Porte Rontondo tager det cirka en time i bil. Dette er en by, som passer til dig som vil se mere end blot kysten.

Den stille by er ikke så stor, men har et traditionelt lille centrum med stenhuse og gipsfacader i forskellige farver. Til trods for at udbuddet ikke er så stort, så findes her en bank, apotek, bar, restaurant og et par supermarkeder. Området er smukt med grønne bakker og det tager cirka ti minutter at køre ned til søen, Lago di Liscia.

Da du befinder dig på den nordlige del, kan du nemt komme til det kendte Porto Cervo (ca. 32 km væk) og her kan du beundre alle de luksus yatchs som ligger til. Andre gode steder at besøge er Porto Rotondo og kysten ved Baja Sardinia. Op til Santa Teresa i Gallura, hvorfra du kan tage båden til Korsika, er der cirka en time i bil (50 km). Hvis du tager vest om, så kommer du til Isola Rossa og det pittoreske Castelsardo og inden for et par timer kan du nå til Alghero og de verdenskendte strande i Stintino.Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Sant’Antonio di Gallura

Hvad siger gæsterne i Sant’Antonio di Gallura?

8,5
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 11 anmeldelser