Rejser til Torre del Pozzo

Ferie ved Sinishalvøens bløde strande på Sardinien

Torre del Pozzo er et smukt område med små dejlige sandstrande adskilt af bløde klipper. Området er karakteriseret af en naturlig havn.

Torre del Pozzo ligger ved halvøen Sinis på Sardinien, der er præget af stor natur- og dyrerigdom. Her findes endda et frodigt undervandsliv samt forskellige fuglearter, bl.a. pelikaner.

Kort over Torre del Pozzo

Klik på kortet nedenfor og få et overblik over byen samt beliggenheden af de ferieboliger, hotelelr og lejligheder, vi tilbyder i dette område på Sardinien.

Byens navn

Første del af Torre del Pozzos navn kommer af at der yderst på klippepynten står et udkigstårn, som er et af de aragoniske tårne, som blev placeret strategisk rundt omkring på Sardinien til forsvar mod barbarernes angreb. Anden del af navnet kommer af den indsø (pozzo), der er at finde under klippen hvor udsigtstårnet står, som er forbundet med havet via en undervandstunnel.

Kalkstensklippen

Den store kalkstensklippe hedder på sardisk 'Sa turre e su puttu', men kaldes i folkemunde også for hvalen, fordi når der er store bølger på havet så trykkes vandet op gennem et hul ude på klippen og giver således indtryk af en spruttende hval. På siden af kalkstensklippen findes to små dejlige sandstrande, foruden den strand, der kaldes den sidste ørken i Europa, Is Arenas.

Afslapning og aktivitet

Dette sted er et oplagt udgansgpunkt for snorkling og surfing, men også for dem, der blot ønsker at nyde en afslappende dag på stranden. Området er karakteriseret af en naturlig havn.Find en feriebolig i Torre del Pozzo

Hos Escapeaway Rejser har vi stor erfaring med at finde de bedste ferieboliger i Italien. Blandt vores hundredvis af hoteller, ferielejligheder og villaer i Italien finder du et bredt udvalg på Sardinien. Alle de ferieboliger vi tilbyder i Torre del Pozzo og på resten af øen er håndplukket og får løbende besøg af vores rejsekonsulenter. Det sker for, at vi kan give dig en retvisende beskrivelse af boligerne, så du altid ved, hvad du får. 

Vil du finde en feriebolig i Torre del Pozzo? Så start med at bruge søgemaskinen ovenfor til at få et overblik over tilgængelig ferieboliger i den ønskede periode. Du kan efterfølgende klikke ind på de forskellige boliger i søgeresultatet for at få en uddybende beskrivelse. Brug eventuelt de udvidede søgemuligheder til at indsnævre oversigten til bestemte typer indkvartering, beliggenhed eller faciliteter. 

Lufthavne og transport

Nærmeste lufthavn, når du skal holde ferie i Torre del Pozzo, er Alghero Lufthavn. Den er fornyligt blevet moderniseret og benyttes blandt andet af lavprisflyselskaberne Ryanair, easyJet og Vueling. Skulle du mod forventning ikke finde en passende flyforbindelse hertil, er der ikke meget længere til Cagliari  Lufthavn, som ligeledes benyttes af en stor del af øens ferierejsende. 

Du kan selv tjekke det aktuelle udvalg af flyruter til Sardinien i søgemaskinen øverst her på siden. Skal det være nemt, kan du med fordel vælge at bestille en pakkerejse til Sardinien hos os med fly, feriebolig og eventuelt en lejebil. Det er ikke blot nemmere og ligeså billigt som selv at sammensætte en ferie, det inkluderer også ekstra tryghed. Din pakkerejse vil nemlig være dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven.

Når du ankommer til Sardinien, kan du godt komme fra lufthavnen til Torre del Pozzo med offentlig transport. Sardinien har således generelt et fornuftigt netværk af bus- og togforbindelser. Man skal dog være indstillet på at der uden for de større byer kan være langt mellem afgangene, og at det ofte kræver betydeligt mere tid at komme omkring bus og tog. Har du ikke tålmodighed til det, er der heldigvis også gode muligheder for at leje en bil med afhentning i lufthavnen. Fordelen ved at have en bil til rådighed er også, at du får flere muligheder for at komme omkring til seværdigheder, strande og supermarkeder i løbet af ferien. 

Restauranter og indkøb

I Torre del Tozzos og nabobyen S'Archittu er det tilsammen et halvt dusin restauranter. Har du brug for at handle ind i løbet af ferien, er det også i nabobyen, du finder nærmeste minimarked. Der er under én kilometer mellem de to småbyer. For et større udvalg af både spisesteder og butikker kan det anbefales at tage en tur til Bosa, som også har en dejlig atmosfære med sine farve rige huse og snævre gader. 

Udflugter

Er du rejst til for at holde en aktiv ferie på Sardinien, er der udover aktivitetsmulighederne på og i vandet blandt andet også en 18-hullers golfbane ganske nær ved. På Is Arenas Golf Club kan du således holde golfformen ved lige i ferien i smukke omgivelser på en 6300 m lang bane. Tre af hullerne er designet af den kendte amerikanske golfbane-arkitekt Robert Von Hagge.

Vil du hellere bruge tiden på at udforske hyggelige middelalderbyer og endnu ældre monumenter fra øens tidligere befolkning? Så kan en udflugt til for eksempel byen Cabras, på Sinishalvøens sydlige spids, anbefales. Her finder du ruinerne af Tharros grundlagt ca. 800 år f.Kr., som er et af de mest fascinerende spor efter fønikernes tid på Sardinien. 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Torre del Pozzo