Rejser til Tresnuraghes

Historie, strandliv og lokal gastronomi

Tresnuraghes er en lille by udenfor Oristano med 1300 indbyggere. Den er rig på natur og arkæologiske fund. Desuden er der ikke langt til strandene.

Byen blev grundlagt i 1250 af befolkningen fra byen Magomadas, der flygtede under et angreb fra Saracenerne. Navnet Tresnuraghes betyder de tre nuraghi. Disse tårne blev bygget af folkene der levede på Sardinien ca 2000 år f.kr. Der findes i dag ca. 7000 nuraghi tilbage på øen og nær tre af disse opførte man byen Tresnuraghes. Her findes sågar levn fra Romertiden.

Værd at se i Tresnuraghes er det historiske centrum, hvor man finder en hel del kirker. Her er også en papirfabrik der stammer tilbage fra 1800 tallet og som af ukendte årsager aldrig blev taget i brug. I området rundt om byen er der smukke strande, heriblandt Porto Alabe, der er en 7 km lang strand med helt rødt sand. Her kan man også finde grotter og forskellige klippeformationer. Tresnuraghes er desuden kendt for sine forskellige typer af brød og desserter, der tilberedes i forbindelse med diverse lokale fester.

Kort over Tresnuraghes

Du kan danne dig et overblik over ferieboliger og hoteller i byen og afstande til lufthavne ved at klikke ind på kortet nedenfor.Omhyggelig udvalgte hoteller, ferielejligheder og villaer

I søgemaskinen her hos In-Itaila Rejser finder du ikke blot alle tilgængelige ferieboliger i Tresnuraghes. De hoteller, ferielejligheder, B&B og villaer som dukker frem, når du laver en søgning, er alle nøje udvalgt af os. Vi har altså gjort forarbejdet for dig, så du kan vælge din feriebolig i sikker forvisning om, at der alle steder er gode betingelser for en vellykket ferie.

Du kan kan eventuelt bruge søgemaskinens filterfunktion til at søge efter bestemte boligformer eller beliggenheder. Skal du for eksempel finde det ideelle sted til en ferie med flere generationer af familien eller nogle gode venner, kan det være en chance for at leje en villa på Sardinien.

Husk at du nu har mulighed for at bestille flybillet og billeje til din ferie hos os.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Tresnuraghes