Rejser til Valledoria

Lang sandstrand

Valledoria ligger i nærheden af havet og lokker havsportsudøvere til fra hele verden. Da du befinder dig på øens nordvestlige side har du adskillige dejlige udflugtsmål herfra, som f.eks. Castelsardo og Alghero.

Selv om Valleforia er en "enkel" by finder du her det meste som du har brug for. Her er banker, apotek, barer, restauranter, madindkøb, benzintakk og en del småbutikker. Vi skriver "enkel" da byen ikke har en charmerende historisk bykerne, selv om selve området for sig er historisk. Valledoria hørte til under byen Logudoro og kom siden til at tilhøre familien Doria fra Genova. Omårdet blev hårdt ramt af pesten og var stort set affolket og det var først i 60'erne at Valledoria blev bygget

En lang og skøn sandstrand

Byen ligger kun en kilometer fra havet og stranden, er omgivet af bløde bakker og Asinarabugten. Området er meget interessant for havsportsudøvere og solbadere, som kan tilbringe adskillige dage ved vandkanten. Stranden strækker sig fra La Ciaccia og næsten helt op til Isola Rossa. Ønsker du at se kysten fra havsiden kan du leje en gummibåd en dags tid og lægge til hvor du har lyst til at hoppe i bøljerne. Bådene kan lejes flere steder b.l.a. ved Isola Rossa's havn.

Den kendte "Bond-strand" Stintino, det ligger ca. 74 km. væk, er næsten et must. Her får både sjælen og øjet fred og den hvide sand sammen med det krystalklare vand giver et uforglemmeligt minde.

Tag på herlige udflugter

Du er i nærheden af flere af Sardiniens mest elskede steder så som Castelsarde, kun 16,5 km væk, Tager du derimod ca. 18,5 km. nordpå kommer du til Isola Rossa og på vejen dertil passerer du Badesi. Den meget omtalte by, Alghero med sit billedskønne centrum, er kun ca. en times kørsel, alt afhængig af trafikken (ca. 77 km)

Nærmeste lufthavn er Alghero der ligger ca. 74 km væk. Alternativt kan du flyve til Olbia der ligger ca. 109 km væk.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Valledoria