Rejser til Villasimius

Gammelt fiskerleje nær skønne strande på Sardinien

Villasimius er en gammel fiskerby som har udviklet sig meget gennem de sidste 30 år. Den omkringliggende natur er meget smuk med hav, bjerge og småøer.

Takket være Villasimius strategiske beliggenhed, har området været beboet af forskellige folkeslag gennem tiden. Her finder man for eksempel ruiner fra "Nuraghi" og romerske fund. Da landet var under argonisk og spansk indflydelse blev byen kostant invaderet af Barbarer, hvilket medvirkede til at befolkningen flygtede herfra.

Kort over Villasimius

Klik på kortet over Sardinien for at få et overblik over byen. Her kan du også se placeringen af de ferieboliger og hoteller vi tilbyder i denne del af ItalienHoteller og ferielejligheder i Villasimius 

Villasimius er i dag et yndet turistmål, ikke mindst på grund af dens mange og meget lækre sandstrande, og den øvrige omkringliggende natur. I byen er der i dag flere restauranter, barer, forretninger osv. Bycentrum er ganske hyggeligt, omend småt. Her finder du et lille torv og en pæn hovedgade med shoppe - og spisemuligheder.

På en populær destination som Villasimius findes der ikke overraskende også ferieboliger i alle afskygninger lige fra agriturismoer til moderne ferieresorts. Fælles for de indkvarteringsmuligheder du finder i udvalget her hos Escapeaway Rejser er, at de alle er håndplukket af vores rejsekonsulenter. Derfor kan du trygt vælge din bolig ud fra beskrivelsen, som vi sætter en ære i altid er objektiv og retvisende. 

Har du spørgsmål om de indlogeringsmulighederne i området, er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige ferie på Sardinien.

Lufthavne og transport

Byen ligger kun ca. 50 km. fra Cagliari, Sardiniens regionshovedstad, hvortil du kan flyve. Cagliari Lufthavn (lufthavnskode CAG) benyttes af  flyselskaber som easyJet, Ryanair, Lufthansa og Alitalia. Det er derfor som regel muligt at finde en forbindelse hertil, som passer til feriedatoerne.

Med et skifte inde i Cagliari er det muligt at komme med bus fra lufthavnen til Villasimius. Der er dog ofte kun få daglige afgange, og det kan være en langsommelig affære i forhold til at køre i bil. Normalt anbefaler vi derfor, at man reserverer en lejebil i Cagliari Lufthavn hjemmefra. I bil tager det blot omkring en time at komme frem til ferieboligen. Med en bil til rådighed kommer man desuden noget lettere rundt til områdets dejlige strande og andre seværdigheder i løbet af ferien.

Billige rejser til Sardinien

Er du på udkig efter en billig rejse til Sardinien så kan du i rejsesøgemaskinen sammenligne priser på pakkerejser med alle flyselskaber der flyver til øen. Bestiller du rejser til Sardinien eller et af de mange andre rejsemål i Italien hos Escapeaway er du naturligvis dækket af rejsegarantien.

Udflugter og seværdigheder

Du bor nær nogle af middelhavets skønneste strande, når du holder ferie i Villasimius. De dejlige gyldne strande ved Campulongu, Simius og Porto Giunco ligger således alle inden for kort rækkevidde. Her kan du og familien nemt bruge dagene med afslappende strandliv. 

I Villasimius er det arkæoligiske museum et besøg værd, hvis du vil lære lidt om byen og områdets historie, som er lang og rig. I sommermånederne afholdes der desuden jævnligt musik - og madfestivaler i byen, ligesom du også kan være heldig at opleve fejringen af en af de traditionelle højtider.

Til en dagsudflugt med lidt mere byliv er Cagliari et af de mest oplagte på denne del af øen. Her finder du både kultur og historie i de smalle gade, ligesom særligt den nyere bydel har butikker for enhver smag. 

Lokale links

Byens officielle hjemmeside (italiensk)

Byen turisthjemmeside 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Villasimius