Rejser til Sicilien

Rejs hele verden rundt - eller find alt på Sicilien! Billige rejser til Sicilien med fly, hotel og evt. billeje samlet i én pakke.

Når du rejser til Sicilien, får du lidt af hele verden. Sicilien er et lykkeligt sammensurium af oldtidslevn, vulkaner, dramatiske landskaber og smukke strande. Nu kan du booke en billig rejse til Sicilien med fly, hotel og billeje direkte her på siden.

Sicilien - pakkerejser med rejsegaranti

Rejs med Escapeaway til Sicilien og vælg blandt det store udvalg af hoteller, villaer og ferielejligheder. Bestil din rejse online inkl. fly, hotel og evt. lejebil og få den billigste pris. Når du bestiller en pakkerejse, er du automatisk dækket af pakkerejseloven og rejsegaranti, ligesom vi har tegnet udvidet ansvarsforsikring. Med Escapeaway Rejser kan du rejse til alle lufthavne i Italien, og du vælger selv rejselængde og rejseperiode.

Start din ferie i Billund, Hamborg, Aalborg eller København Kastrup lufthavn

Vælg selv fra hvilken lufthavn, du vil starte din rejse. Du kan søge efter rejser til Sicilien med afrejse fra Billund, København, Aalborg og Hamborg. Se aktuelle tider og mulige ruter online i søgemaskinen.

Hvilken lufthavn skal jeg vælge, når rejsen går til Sicilien?

Når du rejser til Sicilien, kan du vælge at flyve direkte eller med en mellemlandning til lufthavnene i Catania eller Palermo, som ligger på henholdsvis østkysten og nordvestkysten af øen. 

Catania eller Palermo lufthavn - Sicilien er en stor ø

Vær opmærksom på, at der er ganske store afstande på Sicilien, og at man ofte kører ad små veje, hvilket betyder, det kan tage længere tid, end man lige regner med for at nå frem til selve rejsemålet. Mange overraskes af størelsen på øen, som er Middelhavets største, og der bor da også ca. 5 milioner mennesker på Sicilien. Afstanden mellem Palermo og Catania er ca. 300 kilometer. Skal du holde ferie på den østlige eller sydlige del af øen, vil jeg vælge at flyve til Catania lufthavn, mens jeg kun ville benytte Palermo lufthavn hvis ferien går til den nordvestlige del af øen. Som en hjælp til at vælge den rigtige lufthavn, har vi i søgemaskinen angivet kilometer og ca. rejsetid fra de forskellige lufthavne til det valgte hotel, ligesom du kan se afstande på kort, og du kan naturligvis også læse om hvilke lufthavne, der ligger nærmest dit rejsemål under de enkelte hotelbeskrivelser.

Comiso og Trapani lufthavne

Foruden lufthavnene i Catania og Palermo er der også to mindre lufthavne, hvor den ene er Trapani, som ligger på den vestlige del af øen (ca. en times kørsel syd for Palermo), og så den nye lufthavn, Comiso, der ligger ca. en times kørsel syd for Catania. I skrivende stund er der dog ikke direkte fly til hverken Comiso eller Trapani lufthavn, der primært benyttes af lavprisselskaber som Ryanair og Wizz Air.

Rejs direkte eller vælg flyruter med et stop undervejs

Hos Escapeaway Rejser har vi i rejsesøgemaskinen valgt kun at vise flyruter til Sicilien, som er direkte eller med maksimalt et stop undervejs på din rejse. Du kan nemt og hurtig sammenligne ruter og flytider fra alle anerkendte flyselskaber og f.eks. kombinere din rejse ved at flyve ud med et selskab og hjem med et andet.

Hvem flyver direkte til Sicilien

Der dukker hele tiden nye ruter op til rejsemål i Italien og Sicilien er ingen undtagelse. Du kan altid finde informationer om direkte flyafgang i søgemaskinen, men i skrivende stund flyver følgende selskaber direkte til Sicilien:

Norwegian flyver direkte fra København til Catania lufthavn i perioden april til oktober og i sommermånederne med flere ugentlige afgange. Fra København kan du flyve direkte med SAS til Palermo, og fra Hamborg direkte med easyJet og Eurowings til Catania. Fra Aalborg og Billund lufthavn er der i skrivende stund ingen direkte flyforbindelser til Sicilien, men gode afgange med bl.a. KLM og Lufthansa, hvor du har et stop.

Lej bil i lufthavnen med fri kilometer og forsikring

På mange rejsemål er det oplagt at leje en bil, så du nemt og hurtigt kommer fra lufthavnen til din destination. Escapeaway Rejser samarbejder kun med få udvalgte biludlejningsselskaber om billeje i Italien. Du finder priser og mere information om biludlejning til din ferie på Sicilien i søgemaskinen, eller du kan læse mere om billeje i følgende lufthavne:

•    Billeje i Catania
•    Billeje i Palermo

Mere information til en rejse til Sicilien

Sicilien, som er adskilt fra det italienske fastland af Messina-strædet syd for den italienske “støvle”, er Middelhavets største ø og udgør en selvstændig region i Italien. 

Øen byder på en smuk og varieret natur, en fremragende gastronomi, masser af historiske vidnesbyrd fra de store, klassiske græske og romerske kulturer, kridhvide sandstrande, smaragdgrønne grotter, et mildt mediterrant klima, normanniske kirker og slotte, flere hundrede år gamle olivenlunde, fascinerende barokbyer, varm gæstfrihed og små, charmerende fiskerlejer.

Sicilien har desuden Europas højeste aktive vulkan; den 3,329 meter høje Etna-vulkan, der er blevet et vartegn for Sicilien og som ofte er noget af det første, man ser, når man flyver til øen; i hvert fald hvis man flyver til Catania. Vulkanen er tre gange højere end Vesuv-vulkanen på fastlandet og er blevet erklæret verdensarv af Unesco.

Øen bugner også af historisk unikke byer; hovedbyen Palermo blander normanniske, arabiske og spanske aner; Ragusa, Modica og Noto har et spændende barokt præg; Taormina byder på sit berømte græske amfiteater og en strålende udsigt over Messianstrædet; Siracusa bærer spor af sin fortid som kulturelt og handelsmæssigt knudepunkt for den blomstrende antikke civilisation i Middelhavsregionen og af senere tiders renæssance, middelalder og barok; og Cefalu lokker med den gamle fæstning, den normanniske domkirke og en smuk sandstrand ved den gamle havn.

Sicilien har også ideelle muligheder for en bade- og solferie med masser af sol og et meget varieret udbud af strande; lige fra børnevenlige strande med krystalklart vand, sådan som du finder dem ved byen San Vito, til den mere eventyrlige og udfordrende klippebadning, sådan som du vil opleve det mange steder på strækningen mellem Castellammare del Golfo og Palermo. 

Billigste pris på en ferie på Siclien finder du online

Vi sidder klar til at give gode tips og råd, hvis du ønsker personlig service og fremsender altid gerne et skræddersyet tilbud på din rejse til Sicilien, men gør opmærksom på at du altid finder de billigste priser på pakkerejser online i søgemaskinen.

Har du brug for hjælp til at booke din rejse online, er du altid velkommen til at kontakte os.

Da flyselskaberne ofte ændre deres flyruter, gør vi opmærksom på, at informationer og rejser til Sicilien her på siden skal betragtes som vejledende, og vi tager forbehold for fejl og ændringer. Vi henviser derfor også altid til de aktuelle informationer om lufthavne, flyruter og priser, som du finder i søgemaskinen.

Rejsemål på Sicilien

 • Gæstebedømmelser 9,0
  Taormina
  12 hoteller
  Drømmer du om at leve La Dolce Vita på Sicilien? Så er der flere grunde til at besøge Taormina på din næste ferie til Sicilien. Byen byder på en majestætisk udsigt over havet og byder på et indbydende centrum hvor der er liv og glade dage.
 • Gæstebedømmelser 9,0
  Cefalù
  8 hoteller
  Cefalù som ligger på Siciliens nordkyst , er en lille perle af en ferieby. Her kan du både nyde afslappende strandliv og opleve ægte sicilianske kultur i den gamle bydels smalle gader. Cefalù også et godt udgangspunkt for udflugter ind i det ... smukke bagland. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 9,1
  Ragusa
  7 hoteller
  Ragusa er en af Siciliens berømte barokbyer. Den er opdelt i et øvre og nedre område, som et resultat af det store jordskælv i 1693. Begge dele har meget at byde på, men især den nedre, ældste bydel, Ragusa Ibla, er kendt for sine mange arkitektoniske ... perler. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 9,4
  Siracusa
  6 hoteller
  Hvis du vil opleve de unikke spor af Siciliens antikke fortid og samtidig nyde den rige sydsicilianske gastronomi, en spektakulær beliggenhed ved havet og en imødekommende befolkning, så er Unesco-byen Siracusa lige noget for dig!
 • Lipari Ø
  5 hoteller
  Lipari er De Æoliske Øers midtpunkt og har den eneste lidt større by i øgruppen. Her finder du masser af liv med restauranter, butikker og markeder. Lipari byder dog også på meget andet med sorte vulkanstrande, bjerge og talrige hyggelige småbyer.
 • Gæstebedømmelser 8,2
  San Vito Lo Capo
  5 hoteller
  San Vito Lo Capo har en flot beliggenhed ved det turkisblå hav for foden af en høj klippe. Sandstranden her er meget børnevenlig og ideel til en afslappende badeferie med familien. Trænger I til en pause fra strandlivet, er der dog også mange udflugtsmål.