Restpladser og Afbudsrejser Sicilien

Nyd den lange sommer på en afbudsrejse til Middelhavets største ø

Sicilien er eventyrlige strande, smukke solopgange over det azurblå hav og lækker italiensk mad. Oplev det hele med afbudsrejser og restpladser til Sicilien.

Sicilien, Middelhavets største ø, er eventyrlige strande, duften af citrontræer, smukke solopgange over det azurblå hav og lækker italiensk mad. Oplev det hele med afbudsrejser og restpladser til Sicilien i selskab med Escapeaway. Du kan let book din næste afbudsrejse ved at søge blandt restpladser og last minute rejser i søgefeltet herover.

Storslået natur og historisk skattekammer

Vi kan ikke fortænke dig i først og fremmest at forbinde Sicilien med de billedskønne strande, som ofte pryder turistbrochurer. Middelhavsøen er da også et perfekt valg, hvis det er en afbudsrejse med sol og strand, du drømmer om. Men der er dog også meget andet at se frem til.

Sicilien er omtrent på størrelse med Jylland, men her hører ligheden også op. Den bjergrige ø midt i Middelhavet rummer således en unik kombination af storslået natur og kulturhistoriske seværdigheder, der skaber en helt speciel atmosfære.

Sicilien er således på sin vis tydeligt italiensk, men samtidig vil du fornemme, at øen også er sin helt egen. Det skyldes ikke mindst, at talrige folkeslag gennem tiden har invaderet øen og sat deres spor i arkitektur, traditioner og gastronomi. Derfor kan du i løbet af din ferie udforske kulturhistoriske perler, der vidner om en skiftende dominans af blandt andet grækere, fønikere, romere, maurere, normannerne og spaniere. Flere af seværdighederne på Sicilien er ikke overraskende optaget på UNESCO's prestigefulde verdensarvsliste.

I den farverige hovedby Palermo kan du for eksempel udforske bygningsværker, der repræsentere en forunderlig blanding af stilarter som i katedralen med sine kongegrave og Palazzo dei Normanni, et arabisk palads, som normannerne gjorde til deres regeringsbygning.

Krydser du over øen til sydkysten, er Agrigento og Tempeldalen et must at besøge. Det er i hvert fald svært ikke at blive imponeret af de fantastiske græske templer, som er nogle af de bedst bevarede i Middelhavsområdet. Ligeledes findes spændende historiske attraktioner og seværdigheder i mange andre byer rundt om på øen. Har du suppleret din afbudsrejse med en lejebil, løber du derfor ikke tør for udflugtsmål lige med det samme.

>> Se alle ferieboliger på Sicilien her

Barsk og smuk natur

Med et mildt klima som ofte gør badeture og solbadning mulig et godt stykke ind i november, har de smukke strande naturligvis en stor tiltrækningskraft på de fleste besøgende på Sicilien. Det er desuden fristende at bruge meget af ferien på at besøge og udforske de mange småøer, som omgiver Sicilien. Med klart vand og et rigt undervandsliv benytter mange her muligheden for at snorkle.

Derudover kan du også benytte en billig afbudsrejse til at tage på eventyr i øens indre, hvor naturen er både barsk og smuk. Du kan for eksempel tage på guidede vandreture i naturreservatet Le Madonie med udsigt til den berømte vulkan, Etna. Der findes sågar to skisportssteder på siderne af Etna, omend det nok ikke så meget er pisternes kvalitet, der lokker gæsterne hertil, men i højere grad muligheden for at prale af, at have kørt ned ad en af Europas mest aktive vulkaner.

Sidst, men ikke mindst, skal herlighederne i det sicilianske køkken nævnes. Efter en aktiv dag på stranden eller med sightseeing, er der rig mulighed for at tanke ny energi med lækkerier på Siciliens gode restauranter, hvor menukortet traditionelt byder på hjemmelavet pasta, frisk fisk og gode vine.

Escapeaway råder over et stort udvalg af håndplukkede ferielejligheder og hoteller på Sicilien, så du nemt kan finde et, der passer til dine ønsker. Tjek det aktuelle udbud af restpladser til Sicilien i søgefeltet øverst på siden nu og begynd at glæde dig til en uforglemmelig ferie.

Kort over Sicilien

Populære hoteller på Sicilien

Italien, Syditalien, Sicilien, Menfi
9,3
Fabelagtigt
146 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 83 km
  • Nærmeste strand: ca. 9 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Sicilien, Gioiosa Marea
9,2
Fabelagtigt
413 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 186 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Sicilien, Mongiove
9,3
Fabelagtigt
525 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 171 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)