Book et Bed & Breakfast på Sicilien

Overnat på Bed and Breakfast på Sicilien med Escapeaway

Bestil et charmerende Bed & Breakfast på Sicilien i søgefeltet her på siden og glæd dig til en unik ferie på Middelhavets største ø med uforglemmelige kultur- og naturoplevelser.

Et Bed & Breakfast byder på en afslappet, hjemlig atmosfære, hvor du straks føler dig godt tilpas. Ønsker du at opleve ægte sicilianske stemning og komme tæt på den lokale befolkning, er denne type feriebolig derfor det helt rigtige valg. Typisk vil dine værter selv bo på stedet eller nær ved og er klar til at give dig tips til de bedste udflugtsmål på Sicilien.

Masser af spændende udflugter på Sicilien

Det milde og solrige klima indbyder naturligvis til solbadning og afslapning i skyggen med en god bog. Men en ferie på et Bed & Breakfast giver dig også et ideelt udgangspunkt for at tage på spændende udflugter til seværdigheder og attraktioner rundt om på øen.

Sicilien er nogenlunde på størrelse med Jylland, og har du en lejebil til rådighed, gør et veludbygget vejnet det muligt at nå rundt til det meste af øen fra dit Bed & Breakfast. Vær dog forberedt på at afstande der på kortet måske ser ret overkommelige ud, kan tage lang tid at tilbagelægge. For det første er Sicilien meget bjergrig og for det andet vil du næppe kunne lade være at stoppe mange gange undervejs for at tage et billede, besøge en seværdighed eller køre ned til en idyllisk badestrand.

De mange kulturhistoriske seværdigheder, hvoraf adskillige er optaget på UNESCO's verdensarvsliste, de charmerende byer og den smukke, dramatisk natur med blandt andet vulkanen Etna har ikke overraskende gjort Sicilien til et yderst populært rejsemål.

I Val di Noto på det sydøstlige Sicilien kan du for eksempel besøge otte barok-byer, heriblant Ragusa, Modica og Noto, som samlet er optaget på UNESCO's liste over verdensarv blandt andet for deres enestående arkitektur.

Det er således nemt at lave en lang liste over seværdigheder, du bør opleve på Sicilien. Men vil du have tid til at suge de mange indtryk til dig i ro og mag, anbefaler vi, at du ikke prøver at nå rundt til alting i løbet af én ferie. En stor del af charmen ved at holde en Bed & Breakfast ferie på Sicilien er efter vores mening netop at give sig selv lov til at komme helt ned i tempo og for eksempel også tage sig tiden til at udforske de mange kulinariske herligheder øen byder på.

>>> Se her for alle ferieboliger og feriehuse på Sicilien

Livsnyderferie på Sicilien

En ferie på Sicilien er en chance for at fordybe sig i et middelhavskøkken med talrige lækre specialiteter. På restauranternes menukort findes traditionelt mange fristende retter med friske fisk og skaldyr, ligesom du kan mætte dig i traditionelle italienske pastaretter.

Du vil dog også opleve, at det sicilianske køkken ligesom den øvrige kultur bærer præg af en historie, hvor talrige folkeslag har forsøgt at underlægge sig øen. Du kan derfor glæde dig til at gå på smagsopdagelse i lækre retter, der på forunderlig vis kombinerer det bedste fra det italienske, arabiske og nordafrikanske køkken.

Efter en dag på stranden, på vandretur i flot natur eller på sightseeing, er der da næppe heller noget bedre end at slutte af med et dejligt måltid på en god restaurant. Spørg eventuelt dine værter efter de bedste steder at gå ud at spise i nærområdet.

Hos Escapeaway kan du vælge fra et bredt udvalg af håndplukkede Bed & Breakfast og andre ferieboliger på Sicilien. Har du brug for hjælp til træffe dit valg, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.