Bilferie på Sicilien 

Sicilien er et godt sted at tage på bilferie. Øen har et udmærket vejnet, og med bilen er det nemmere at komme rundt og opleve øens mange landskaber og historiske seværdigheder, fra Palermo i nord til Siracusa i øst. Book din bilferie på Sicilien med Escapeaway i dag!

Vi har håndplukket og udvalgt en række fremragende hoteller på Sicilien og hos Escapeaway har du muligheden for at leje bil, når du bestiller din rejse. Så får du en rigtig god samlet pris, og papirarbejdet er ordnet hjemmefra, så du ved ankomst til Sicilien straks kan gå i gang med ferien - som endda er sikret af rejsegaranti.

Det er så som så med offentlig transport på Sicilien, så hvis du gerne vil nå at se meget af øen, er billeje dit bedste bud. Det giver en stor frihed, at I altid kan tage bilen på udflugt, lige når det passer ind i jeres planer. Ikke noget med at tyde busplaner på italiensk og vente forgæves ved stoppestedet. Bilferie er den effektive måde at opleve Sicilien på - og en køretur med familien langs kysten om aftenen er både smuk og hyggelig.

Sicilien er stor nok til flere ferier, men et must-see er naturligvis vulkanen Etna, som tårner sig op over den østlige del af øen. Flyver du ind til Catania, så sørg for at kigge ud af vinduet kort før ankomst, hvor det imposante bjerg kommer til syne i al sin storhed. Flyver du i stedet ind til Trapani på den vestlige del af Sicilien, er der ikke langt til charmerende storbyoplevelser i Palermo, ligesom du kan køre direkte til 'hemmelige' strande i smukke bugter.

Book en billig bilferie på Sicilien med Escapeaway

Indtast dine foretrukne rejsedatoer i søgemaskinen her på siden. Så finder vi hurtigt de bedste priser på håndplukkede hoteller med gode anmeldelser til din bilferie på Sicilien. Ønsker du at supplere med fly og lejebil kan du vælge mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn. Vi søger så efter de billigste flybilletter fra alle flyselskaber - også lavpris - og kombinerer dem med en god lejebil, mens du bliver sikret af rejsegaranti, så alt er på plads hjemmefra. God tur!

>> Se alle rejser til Sicilien
>> Læs også om Agriturismo på Sicilien

Kort over Sicilien

Populære hoteller på Sicilien

Italien, Syditalien, Sicilien, Ragusa
9,5
Fabelagtigt
484 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 103 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Sicilien, Modica
9,1
Fabelagtigt
676 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 122 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Sicilien, Mazzaforno
9,1
Fabelagtigt
214 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 95 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Pool (evt. sæsonåben)