Billeje Sicilien

Sådan finder du den rigtige billeje på Sicilien

Billeje på Sicilien med Escapeaway. Lej bil med fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Søg og sammenlign priser på billig biludeljening

Vil du have mest muligt ud af din ferie på Sicilien, Middelhavets største ø, er billeje et oplagt valg. Med din egen bil kan du nemt nå rundt til de mange spændende seværdigheder og slipper for at hænge i køreplaner, men kan i stedet følge dit helt eget tempo. På et populært rejsemål som Sicilien finder du et bredt udvalg kendte biludlejningsselskaber som f.eks. Avis, Hertz og Europcar, ligesom her også findes adskillige lokale biludlejere. Lejebilerne tilbydes i forskellige kategorier og mærker, så du næsten altid har mulighed for at finde en bil, som passer til dine ønsker.

Auto Europe Biludlejning

Med søgemaskinen fra Auto Europe billeje kan du sammenligne priser og ledige lejebiler fra mere end 400 biludlejningsselskaber, herunder kendte virksomheder som SIXT, EuropCar, AVIS, Hertz, Interrent, Budget og Firefox rent a car. På Sicilien tilbyder Auto Europe billeje i alle lufthavne og store byer. Auto Europe er det man kalder en car rental formidler så du indgår selve lejeaftalen med de forskellige biludlejningsselskaber du finder i søgemaskinen. Firmaets Europæiske hovedkontor ligger i Tyskland og her har man også sin kundeservice der er åbent 24 timer i døgnet.

>> Sammenlign priser på billeje i Italien

Typer af lejebiler

Har du ikke brug for en stor bil med plads til mange passagerer, kan du uden problemer vælge en af de mindste biltyper, som samtidig er den billigste løsning. Du kan eventuelt vælge at benytte de mange solskinstimer på Sicilien til at forkæle dig selv med en unik køreoplevelse i en lille smart sportsvogn eller cabriolet.

Rejser du til Sicilien med hele familien eller en anden større gruppe, er det nok mere nærliggende for eksempel at vælge en mini-van med plads til 7 personer. Selv hvis I skal bruge alle siddepladserne, kan en stor lejebil være rar at have, hvis der også skal være god plads til alles bagage.

Selv hvis du primært rejser til Sicilien for at bruge dagene på stranden ved det azurblå hav, er billeje en mulighed for at få mere ud af ferien. Øen har nogle af verdens bedste strande, og har du en bil til rådighed, kan du afprøve flere af disse i løbet af ferien for at finde lige præcis din drømmestrand.

Sicilien er dog naturligvis meget mere end fantastiske strande. Mange besøgende bestiller billeje sammen med deres ferie for at udforske det rige udvalg af fascinerende kulturhistoriske seværdigheder og enestående natur. I den forbindelse er det svært at komme uden om Europas højeste og mest aktive vulkan, Etna, som bør stå højt på din liste over udflugter, hvis du vil have en unik naturoplevelse.

Skal du rejse til Sicilien er den helt rigtige måde at opleve øen på med billeje. Sicilien er Middelhavets største ø og fuld af spændende seværdigheder, som er nemmest at nå i en bil. Rejser du med Escapeaway til Sicilien kan du bestille billig billeje fra anerkendte udlejningsselskaber og samtlige biludlejningspriser er inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Når du bestiller en rejse, vil du i søgemaskinens andet trin kunne tilvælge nøjagtig den type lejebil, som bedst opfylder dine behov.

Lufthavne:

Der findes tre lufthavne på Sicilien, Palermo, Catania og Trapani lufthavn, og det er muligt at bestille billeje i dem alle. Ønsker du ikke at afhente din lejebil i en lufthavn, kan du via nedenstående link søge priser på mange andre udlejningssteder på Sicilien. Bemærk at det også er muligt at bestille afhentning af lejebilen i en lufthavn og aflevere den i en anden, f.eks hvis du skal på en bilrundrejse.

Palermo lufthavn

Palermo er den største by på Sicilien, og lufthavnen betjener dagligt mange flyselskaber. Palermo og dermed lufthavnen ligger på den nordvestlige side af øen ca. 3 timers kørsel fra Catania. Fra Danmark er der i skrivende stund kun SAS som flyver direkte fra København til Palermo lufthavn, men der findes naturligvis mange andre flymuligheder, hvis du mellemlander i f.eks. Paris, Rom, Milano, Frankfurt eller Mallorca lufthavn. Palermo lufthavn hedder officielt Aeroporto di Palermo Falcone e Borsellino og har lufthavnskoden: PMO

Catania lufthavn

Catania lufthavn med det officielle navn Catania-Fontanarossa Vincenzo Bellini og lufthavnskoden: CTA, er for mange rejsende indgangsporten til Sicilien. Lufthavnen som er opkaldt efter en sicilianskfødte komponist Vincenzo Bellini, ligger godt fire kilometer sydvest for Catania by. Catania lufthavn er den travleste på Sicilien med forbindelse til adskillige europæiske destinationer herunder Danmark, hvor Norwegian i skrivende stund flyver direkte fra København.

Catania lufthavn

Foto: Catania lufthavn ligger ganske nær Etna

Trapani lufthavn

Trapani Lufthavn ligger omtrent midt imellem Marsala og Trapani på det vestlige Sicilien. Lufthavnen som har det officielle navn 'Vincenzo Florio Airport Trapani-Birgi' og lufthavnskoden: TPS, benyttes både af militære og civile fly. For prisbevidste ferierejsende er lufthavnen interessant, da den blandt andet benyttes af det irske lavprisflyselskab Ryanair. Der er i øjeblikket ingen direkte fly til Trapani Lufthavn fra Danmark.

Biludlejningsfirmaer

På Sicilien finder du alle de kendte biludlejningsselskaber som f.eks. Avis, Hertz biludlejning, SIXT, Interrent, Firefly og EuropCar, men også mange små lokale biludlejningsselskaber. Et af de udlejningsfirmaer som er meget stærke på Sicilien og i resten af Italien, er Magiore. Hos Escapeaway har vi valgt at samarbejde med AutoEurope om billig billeje på Sicilie, da AutoEurope er kendt for gode service og billige priser. I samarbejde med AutoEurope har vi fravalgt flere udlejningsselskaber, som er kendt for at have lave priser men også meget dårlig service.

Du kan læse mere om AutoEurope her

Priser

Alle priser på Sicilien billeje du ser online hos Escapeaway er inklusiv samtlige lovpligtige forsikringer og fri kilometer så du trygt kan køre så meget du ønsker under din ferie på Sicilien. Du har mulighed for at vælge forskellige prisklasser af biler og tilvælge ekstra forsikringer og udstyr.

Oplev Sicilien med bil

Solsikre Sicilien indbyder til afslappende stunder med en kølig drink ved poolen eller ved en af øens skønne strande, men også for dig som først og fremmest rejser for at udforske nye kulturer og seværdigheder, er Sicilien det helt rigtige rejsemål. Middelhavets største ø byder således på et væld af fascinerende kulturhistoriske seværdigheder og masser af spektakulær natur.

Templernes Dal

Er det en ferie med enestående kulturhistoriske oplevelser, du ønsker dig på Sicilien, er en udflugt til Agrigento det sydvestlige hjørne af øen næsten et must. Her kan du i Valle dei Templi (Templernes Dal) opleve en sand perlerække af antikke græske templer, som hører til de bevarede i Middelhavsområdet. I Templernes Dal kan du for eksempel se Concordiatemplet, der blev opført omkring 430 f.Kr., men som sin alder til trods i dag er et af de bedst bevaret græske templer i verden.

Tempel på Sicilien

Fotokilde: Wikipedia

Palermo - Siciliens hovedstad

I Siciliens hovedstad, Palermo, gemmer der sig mange unikke kulturoplevelser. Storbyen kan ved første indtryk virke lidt rodet og hektisk, men det ville være en skam ikke at bruge en dag på at besøge nogle af byens historiske seværdigheder, som vidner om Palermos dramatiske og omtumlede fortid. Tiltrækningen ved Palermo er dog i ligeså høj grad livet i gaderne og ikke mindst de mange restauranter, caféer og barer, hvor kan du smage på en bred vifte af lokale retter fra det sicilianske køkken.

Europas højeste vulkan, Etna

Af de mange smukke og unikke naturoplevelser der venter dig på Sicilien, er Europas højeste og mest aktive vulkan, Etna, i en klasse for sig. Holder du af enestående naturoplevelser, bør en udflugt til Etna nationalparken derfor stå højt på din ønskeliste for ferien. Unesco har tilføjet Etna og den omkringliggende nationalpark til deres liste over vedensarv, og et besøg her er en chance for at opleve både den imponerende vulkan og parkens unikke plante- og dyreliv. Der er normalt åbent for besøg på Etna året rundt, men i perioder med udbrud kan dette naturligvis ændre sig. Kommer du i sommerhøjsæsonen, kan der være ret tæt trafik på vejene mod vulkanen, men selv her er det en særlig oplevelse at køre på vejene, som krydser gamle lavastrømme.

Dette er bare nogle få af de mange berømte seværdigheder på Sicilien, og derudover giver billeje dig også mulighed for i eget tempo at opdage mere ukendte, men ofte mindst ligeså interessante åndehuller rundt om på øen. En lejebil gør det ligeledes nemt at udforske Siciliens kystlinje og opsøge de bedste strande.

>> Læs mere om bilferie på Sicilien

Mere information om billeje hos Escapeaway.

Ovenstående informationer om billeje på Sicilien er skrevet som vejledning, og vi tager forbehold for fejl og ændringer da betingelserne ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Vi henviser altid til de aktuelle informationer, som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedrørende leje af bil på Sicilien, er du meget velkommen til at kontakte os eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

>> Læs også hvordan du kan leje en ferievilla på Sicilien her

>> Læs mere om billeje