Il Parco degli Ulivi

Officiel kategori

556 anmeldelser
Beskrivelse

Il Parco degli Ulivi er ikke tilgængelig i øjeblikket

Il Parco degli Ulivi er ikke en del af programmet hos Escapeaway i øjeblikket.

Kort og afstande

Det er nemt at komme til sit værelse, når du er gæst på Il Parco degli Ulivi, for de i alt 37 værelser er fordelt på blot to etager, og derfor sjældent kø ved elevatoren. Værelserne er efter italienske mål ganske store (og med plads til opredning), og stilen er enkel og klassisk siciliansk med et moderne touch. Som en ekstra service kan du frit benytte Wi-Fi også på værelset.

Der findes alle de gængse faciliteter som et 3-stjernet hotel tilbyder: minibar, telefon, satellit-TV, hårtørrer og safety-box. Desuden håber Enrique, der er hotellets direktør, at 2013 betyder, at der findes fladskærms-TV i alle hotellets værelser. Selvom værelserne ikke har balkon, har du alligevel muligheden for at få følelsen af privat solterrasse. Værelserne i stueplan har nemlig adgang til haven, hvor Enrique sørger for, at der står borde og stole til rådighed.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Il Parco degli Ulivi. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Contrada Romeo 98049 Villafranca Tirrena
98049 Villafranca Tirrena

Koordinater

Latitude: 38.2243
Longitude: 15.4425

Sådan kan du rejse

Il Parco degli Ulivi har i mine øjne noget helt særligt; en helt fænomenal udsigt, og på en skala fra 1 til 10 ville det klart blive en topkarakter. Stemningen og atmosfære minder nok mere om et traditionelt hotel, det er derimod udflugtsmulighederne og panoramaudsigten, der har været det udslagsgivende i vores valg af Il Parco degli Ulivi.

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Rejsemål Sicilien

Vis flere

Andre hoteller Calvaruso