Rejser til Capo d'Orlando

Badeferie på Siciliens nordkyst tæt ved seværdigheder

I Capo d'Orlando findes hverken antikke ruiner, kirker fra Middelalderen eller barokke palæer, men til gengæld et pulserende natteliv.

Derudover har de velfungerende by alt, hvad man kan ønske sig af et længere ophold på Sicilien. Hvad selve byen savner i form af kulturhistoriske seværdigheder, findes desuden til overflod i form af interessante udflugtsmål inden for kort afstand. Pak også et par gode vandresko, da du bor tæt ved nogle af Siciliens smukkeste naturområder, der med fordel kan opleves til fods.

Kort over Capo d'Orlando

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Byen og dens bluesfestival

Capo d'Orlando er ikke præget af turisme, men af at være en by, hvor de almindelige sicilianere lever og arbejder. Her i byen finder man derfor gode tog- og busforbindelser til resten af øen, alle typer butikker, mange restauranter, banker, apoteker, bagere, konditorier, supermarkeder osv. Og hver sommer i slutningen af juli afholdes der en stor bluesfestival i byens gader.Hotel, ferielejlighed eller ... ?

Escapeaway kan tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer en bred vifte af håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer på Sicilien. 

En ferielejlighed kan være ideel, hvis du ønsker at kunne tilberede dine egne måltider fremfor at skulle spise ude. Det kan være en mulighed for at rejse på et mindre feriebudget. Mange familier vælger desuden en lejlighed for lettere at kunne nyde hinandens selskab, end hvis man er fordelt på forskellige hotelværelser.

Rejser du på ferie for at koble helt af og slipper for alle dagligdagens sure pligter som eksempelvis rengøring, er et hotel det rette valg. Her bliver der taget hånd om alting, og du behøver ikke bekymre dig om indkøb og tilberedning af måltider, men kan blot sætte dig til rette i restauranten  - og du slipper for opvasken!

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Capo d'Orlando. Har du allerede en klar ide om, hvilken type bolig du søger, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. 
 
Hoteller og ferielejligheder er dog ikke de eneste indkvarteringsmuligheder, der er at vælge mellem på Sicilien. Planlægger du for eksempel ferie med flere  generationer af familien eller en venneflok? Så kan det varmt anbefales at leje en hel villa på Sicilien. Her har I masser af privatliv og skal ikke dele stedets faciliteter med andre gæster. 

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder på den smukke middelhavsø, er du meget velkommen til at ringe. Vores rejsekonsulenter sidder klar med anbefalinger tilpasset dine ønsker.

Lufthavne

Skal du holde ferie i Capo d'Orlando, er Palermo lufthavn nærmest, men inden for næsten rækkevidde er desuden lufthavnen ved Catania. Disse lufthavne betjenes af talrige flyselskaber som Ryanair, easyJet, Vueling og Norwegian med ruter til resten af Europa - heriblandt Danmark. 

Da nogle nogle flyselskaber kun har sæsonflyvninger til Sicilien og udvalget af ruter i øvrigt med jævne mellemrum ændrer sig, anbefaler vi, at du selv tjekker det aktuelle udvalg i søgemaskinen her på Escapeaway. Her er det nemt at finde den billigst pris på flybilletter de dage, der passer bedst til din ferie.

Selvom der er både tog- og busforbindelse til Capo d'Orlando, vælger mange rejsende bestille billeje i Palermo lufthavn hjemmefra. Med en lejebil gør det ikke blot let at komme til og fra lufthavnen, men giver dig også en uovertruffen frihed til at udforske øens seværdigheder i dit helt eget tempo. 

Oplagte udflugtsmål

Fra Capo d'Orlando kan vi anbefale følgende udflugter - Cefalù, hvor den gamle fæstning og den normanniske domkirke danner byens profil og atmosfære. - De Æoliske Øer - Naso som ligger kun 10 km fra kysten - Nebrodibjergene: Nebrodibjergenes natur tilbyder grønne græsgange, hyrdehuse og spor fra gamle tider - Det gamle centrum og det græske teater i Tindari.

Nebrodibjergene og andre udflugtsmål

I Nebrodibjergene ligger gamle landsbyer, som engang var beboet af sicilianske adelsfamilier. Områdets kommuner er i dag organiseret som naturpark. Ad gamle stier og smalle passager kan man nyde enestående vue over havet og vulkanen Etna. Vi anbefaler også udflugter til Palermo, Etna og Messina. Ved en længere køretur er det muligt at komme til Templernes Dal ved Agrigento og til Taormina.

Lokale links

Byens egen hjemmside

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Capo d'Orlando