Rejser til Castellammare del Golfo

Oplev en autentisk og stemningsfuld perle på Sicilien

Besøg Castellamare del Golfo vest for Palermo, og bliv en del af det autentiske og uspolerede Sicilien. Her finder du en god atmosfære, et utal af spisesteder og dejlige sandstrande tæt på.

Dejlig beliggenhed

Castellammare del Golfo ligger skønt i en bugt cirka 65 km vest fra Palermo. Byen var tidligere et vigtigt centrum for tunfiskeri, men er i dag kendt for sin dejlige beliggenhed.

Kort over Castellammare del Golfo

Klik på kortet for at se beliggenheden af ferieboliger i byen og få et overblik over dette område på Sicilien, nærmeste lufthavne osv. 

Masser af liv

Byen har ca. 15.000 indbyggere, og man finder her alt, hvad hjertet kan begære: restauranter, pizzeriaer, indkøbsmuligheder af enhver art, masser af liv og aktivitet.

Atmosfære og bademuligheder

Her er mange karakteristiske og hyggelige gader, men byen har ikke de store seværdigheder. Castellammare del Golfo er mere for dem, der ønsker at opholde sig et sted med atmosfære tæt på dejlige bademuligheder. Strandene ved Scopello eller San Vito Lo Capo er rigtig gode, og endnu tættere på (knap 2 kilometer) ligger den lækre lange sandstrand La Plaja. I centrum finder du neden for Piazza Petrolio en lille sandstrand, der dog ikke holdes lige så pæn og ren som La Plaja.

Enestående udsigt

På vej mod Scopello kan man fra toppen af et bjerg, umiddelbart vest for Castellammare del Golfo, opleve en enestående udsigt over hele golfen og byen.

Udflugtsmuligheder

Fra Castellammare del Golfo er der togforbindelse (togstationen ligger ca. 3 km fra centrum) til og fra Palermo, mod øst og vest til og fra Trapani. Man er heller ikke langt fra spændende udflugtsmuligheder som f.eks. Segesta, Erice eller ture ind i landet til Alcamo eller småbyer som f.eks. Calatafimi og Salemi (med ruinerne af den byzantinske basilika).

For dig som vil have det hele med, kan vi anbefale de guidede ture på Sicilien, som vores samarbejdspartnere tilbyder. Her oplever du øens bedste seværdigheder og attraktioner i selskab med en lokalkendt, certificeret guide.Hoteller, ferielejligheder og villaer i Castellammare del Golfo

Du kan hurtigt finde ledige ferieboliger i Castellammare del Golfo ved at bruge søgemaskinen øverst her på siden. Den indeholder hele vores udvalg af håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villa på Sicilien. Du skal blot angive dine feriedatoer for at få et hurtigt overblik over ledige boliger. Har du særlige ønsker til for eksempel beliggenhed eller faciliteter, kan du angive dem i de udvidede søgemuligheder.

Vi stræber efter at finde de ferieboliger og steder på Sicilien, hvor vores gæster har mulighed for at opleve det autentiske Italien. Desuden kan vi takket være vores højtuddannede rejsekonsulenter med mange års erfaring med øens kultur, seværdigheder og oplevelsesmuligheder vejlede dig til at sammensætte den helt rigtige rejse. Har du brug for inspiration eller hjælp, er du derfor meget velkommen til at kontakte os.

Lufthavne og lokale transport

Nærmeste lufthavn ligger ved Palermo, Siciliens hovedby. Denne lufthavn har især i sommersæsonen gode forbindelser til flyknudepunkter i Italien, men også det øvrige Europa. Med en enkelt mellemlanding undervejs kan du derfor som regel finde en flyforbindelse hertil fra Danmark. Du kan eventuelt også tjekke forbindelserne til Trapani Lufthavn, som kun ligger få kilometer længere væk. Ryanair har en del ruter hertil. 

Selvom der er en togstation i Castellammare del Golfo med forbindelse til Palermo og Trapani, betyder placeringen nogle km uden for byen, at det kan være lidt bøvlet at komme til byen og omkring i løbet af ferien med offentlig transport. Der kører godt nok bus inde fra byen ud til togstationen, men det er ikke altid den passer med toget. Så man man i stedet tage en taxi. Det er naturligvis også en mulighed at bestille billeje i Palermo Lufthavn allerede hjemmefra. Så kommer man både let frem til ferieboligen og har mere frihed til at udforske øen i løbet af ferien.

Bestil en pakkerejse til Sicilien med fly, feriebolig og evt. billeje

Det er nemt at bestille en ferie i Castellammare del Golfo på Sicilien her hos Escapeaway Rejser, som inkluderer fly, ophold og eventuelt en lejebil. Du starter blot med at søge efter 'Fly + ophold' i søgemaskinen øverst på siden, så ender du med en komplet rejse. Dette er ligeså billigt, som at sammensætte en rejse selv fra forskellige steder, og ikke mindst mere trygt. Din pakkerejse vil således være dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven samt vores udvidet rejseforsikring.

Se her hvordan du bestiller en pakkerejse til Sicilien hos Escapeaway Rejser

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Castellammare del Golfo

Hvad siger gæsterne i Castellammare del Golfo?

8,7
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 49 anmeldelser