Comiso Lufthavn

Comiso Lufthavn

Comiso Lufthavn - officelt Aeroporto di Comiso (lufthavnskode CIY) - på det sydlige Sicilien er først for relativt nylig blevet åbnet for civil luftfart og fik i den forbindelse en ny landingsbane. Der er 5 kilometer ind til byen Comiso, som dog ikke i sig selv er et kendt rejsemål. Men lufthavnen ligger samtidig også godt placeret i forhold til mange af Siciliens populære rejsemål.  

Skal du for eksempel holde ferie nær barokbyerne Ragusa, Noto eller Modica, er Comiso Lufthavn et oplagt valg. Ikke mindst fordi lufthavnen betjenes af lavprisflyselskabet Ryanair.

20. november 2016 - Bemærk at vi er ved at opdatere alle sider med informationer om lufthavne hvorfor der mangler div. informationer i nedenstående tekst.

Flyselskaber

Comiso Lufthavn er en lille lufthavn, så udvalget af flyselskaber er derfor også stadig forholdsvis begrænset. Aktuelt har blandt andet Alitalia og Ryanair ruter hertil. 

Flyruter

Der er ikke i skrivende stund direkte ruter fra Comiso Lufthavn fra Danmark, men via mellemlanding i for eksempel London Stansted eller Frankfurt kan du nå hertil.

Lokal transport

Der findes både busser og taxier uden for ankomsthallen. Der er busforbindelser til flere af byerne på de sydlige Sicilien som for eksempel Ragusa, Catania og badebyen Marina di Ragusa.

Biludlejning

Vil du nemt frem til din feriebolig og gerne slippe for at skulle med offentlig transport, er billeje en oplagt mulighed. Der er flere biludlejningsselskaber med kontor i lufthavnen, og har du bestilt hjemmefra, vil din lejebil stå klar.

Afrejser og ankomster

Du kan se aktuelle flyafgange og læse mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Adresse

Aeroporto di Comiso 
97013 Comiso (RG), Sicilien
Italien 

Telefon: 0039 0932 961467 
Lufthavnskode CIY

Se lufthavnes beliggenhed på kort

>> Læs mere om lufthavne